Tudi o Hillary C. kroži kar nekaj posnetkov, koder se visi, da ni ves v redu- da je že škart roba..
karma je kurba
To je posledica bolezni imenovane Migrantska Mrzlica,upam,da jo spomne na to,kaj je naredila Evropi!
Trese se več Nemcev, zaradi tega, kar je naredila Nemčiji+ EU..
ta tresavica ima ime Kuru Kuru, ki je precej izrazita tudi pri Killary Clinton.
Angelca je vsak dan mlajša ,tako kot vsi mi ostali ! Jaz bi rekel : hormonsko neravnovesje !
Parkinsonova bolezen, tako zgleda.
Nategnil jo je eden od okuženih migrantov in zdaj se trese, tresla se bo vse do naslednjefa skoka.
... eden... ???
Angelco mal skrbi kako bo.Zato se pa mal strese od strahu in skrbi. Nic bat! Nekdo bo zmagovalec kot vedno.
Kaj pa je Eu in Nemčija naredila nam?
Tako se tresejo tisti, ki jemljejo opiate pomanjkanju le tega se pričneš močno tresti
A res? Ne bi verjela,da tudi ona.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Tudi o Hillary C. kroži kar nekaj posnetkov, koder se visi, da ni ves v redu- da je že škart roba..
karma je kurba
To je posledica bolezni imenovane Migrantska Mrzlica,upam,da jo spomne na to,kaj je naredila Evropi!
Trese se več Nemcev, zaradi tega, kar je naredila Nemčiji+ EU..
ta tresavica ima ime Kuru Kuru, ki je precej izrazita tudi pri Killary Clinton.
Angelca je vsak dan mlajša ,tako kot vsi mi ostali ! Jaz bi rekel : hormonsko neravnovesje !
Parkinsonova bolezen, tako zgleda.
Nategnil jo je eden od okuženih migrantov in zdaj se trese, tresla se bo vse do naslednjefa skoka.
... eden... ???
Angelco mal skrbi kako bo.Zato se pa mal strese od strahu in skrbi. Nic bat! Nekdo bo zmagovalec kot vedno.
Kaj pa je Eu in Nemčija naredila nam?
Tako se tresejo tisti, ki jemljejo opiate pomanjkanju le tega se pričneš močno tresti
A res? Ne bi verjela,da tudi ona.