Zdravje
46895 ogledov

Kaj se dogaja? Tako ni bilo že mesec dni

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 10:20 15.marec 2022.

Ni časa za covid? Janša rešuje svet v Kijevu! Kje so beovicka, Logarca, Cizelj?

• jakec42 13:22 15.marec 2022.

ja če se bo vojna v Ukrajini končala,bo našim strokovnjakom in medijem zopet prav prišel Covid,da bodo lahko strokovno razpravljali!

• crna 10:45 15.marec 2022.

V Izraelu umirajo na veliko, ker so si z vakcino uničili imunski sistem.Kdor ima malo več v glavi ve katera bolezen ti uniči imuniteto.Novice o virusu so pa postale že zdavnaj bebaste.

MS 12:40 15.marec 2022.

crna, da cepivo uniči imunski sistem lahko zapiše le nekdo ki ima v glavi le nitko ki drži ušesa pokonci! Cepljenje velja za enega največjih medicinskih dosežkov sodobne civilizacije. Zaradi množične uporabe cepiv je rešeno ogromno življenj. S cepljenjem imunski ...prikaži veči sistem naučimo, kako naj se učinkovito spopade z virusom, ne da bi ob tem zboleli . S pomočjo cepiva proti črnim kozam je uspelo človeštvo izkoreniniti zelo hudo nalezljivo bolezen, ki je povzročila več sto milijonov grozljivih smrti!

• crna 13:01 15.marec 2022.

MS ti si imun na I.Q.

MS 13:15 15.marec 2022.

Ko umskega maloposestnika s argumenti razkrinkaš, mu pač ne preostane drugega kot užaljenost besnilo psovke in žalitve! Ti crna si tipični exemplar takih looserjev! Izobražuj se in mogoče se ti kdaj posveti!

pantani 13:28 15.marec 2022.

Še do včeraj so nam Poklukar, Beovićeva, Podlogarjeva in vladniki trobili, da je medicinsko osebje na robu svojih moči, da jih je premalo, da bežijo iz zdravstva, ... sedaj jih bi jih več 100 odšlo pomagat Ukrajincem. Nimam besed. Slovenci, ...prikaži več ki čakajo na zdravnika, so pa kaj ? Brezpravna raja. Sem za humanitarno pomoč, ampak ne na račun zdravja domačih ljudi, ki so plačali šolanje vsem tem in vsak mesec polnijo malho za njihove plače.

• kapibara1 14:30 15.marec 2022.

ms- so cepiva dosežek civilizacije, samo NE toto proti prehladu kovid.. Do sedaj so cepilo proti prehladu z uspehom: NADA !

MS 14:36 15.marec 2022.

kapibara1, bla, bla, bla! Zberi se preden kaj zapišeš, še posebaj preden kaj objaviš!

• kontrahan 15:36 15.marec 2022.

Ms pameten kot vedno, pa dajte ga no poslušat....

MS 17:06 15.marec 2022.

konflikt, = tip ki je spremenil svoj prejjšnji nick in nehal poslušati šank-experte! Sedaj prisega na stroko! Bravo! LOL, LOL, LOL!

lluckyss 10:31 15.marec 2022.

BA2 je navaden prehlad in dobesedno sanjate, da bi kje povzročal probleme..Razen pri nekaterih 3x cepljenih z oslabljenim imunskim sistemom, se sploh ne opazi prebolevanja..

• jakec1575 11:54 15.marec 2022.

tvoj vir. študija?

• jakec1575 11:55 15.marec 2022.

nalimaj. da ne boš samo pameten.

lluckyss 12:16 15.marec 2022.

Študijo sta naredila dr. Krekanović in dr Beo bebeo Plačanić ..."vpliv s pivom politega šanka na vrtoglavo dviganje okuženih" Rezultati študije so objavljeni v neuradnem listu 29.2.2022.....

• kapibara1 14:28 15.marec 2022.

jakecu- vir sta dva sodelavca, zadnjih dveh tednih, oba trikrat cepljena, pa doma obležala.. oba še hrkajočega smrkljavega nosa prišel v službo.. Toliko o kolegialnosti cepljenih do drugih, rekoč: Kaj pa naj doma, saj mi nič ni..

• QSprm 11:29 15.marec 2022.

Radikalnim Korona fundamentalistom se kolca po dobrih starih casih terorja in maltretiranja raje. Bolnice nam baje tudi ze veselo pokajo po sivih in delajo na robu zmogljivosti. Sicer je bila storija cist ista, ko je blo na intenzivni 10 avgusta ...prikaži več 2020 ali pa 300. Vazno je da vojno dobickarstvo sprijenih preprodajalcev nicvredne krame, od mask to testov in cepiv, ne zastane prevec. Mediji ste najvecji virus.

• suineg7878 16:26 15.marec 2022.

Cepljeni zbolevajo... jebiga.

• miha91 11:54 15.marec 2022.

Bla bla bla bla bla. Me me me me me. Be be be be. Še malo: bla bla bla bla bla...

• Pišmevuh 20:22 15.marec 2022.

Ja te pa odpovejte Ukrajinske paciente, če bojo spet bolnice pokale po šivih. Zdravniki postali ste navadni lažovi in v dosti primerih rablji nedolžnih ljudi, bolnih in zdravih.

• dizelcek 07:57 16.marec 2022.

Pustite zdaj korono, zdaj je Putin v igri in vojna v Ukrajini. Za korono ni časa.

• dizelcek 07:57 16.marec 2022.

Pustite zdaj korono, zdaj je Putin v igri in vojna v Ukrajini. Za korono ni časa.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.