Prekleti gnus nageravžern, bolj kot ta pošast je nagnusna njena odvetnica, ki te postopke sproža. Golazen gnusna, obe prasici ubit, gniloba psihopatska, izmečki nagravžni!!!!!!!!!!!!!
Mitja Grmovsek......kako lahko tak iztrebek primerjas z zivaljo?????Zame niso zivali manjvredna bitja,isto cutijo bolecino,strah,veselje in imajo custva.
In predvsem,niso zlobna.Tako da taksna primerjava je neumestna.Nekateri ljudje so posasti.Zivali so cist ok,one ubijajo zaradi prezivetja in ne zaradi zlobe,hudobije .
Pred leti ko sem bil v postopku za posvojitev,(potlej sem dobil najinega) so mi rekli na CSD: Naši otroco imajo to prednost. da jim lahko-probamo najti NAJboljše starše..
- Ostali te ugodnosti nimajo..
Ubogi otrok, kakšna grda starša ima!
Ko bi se ji otrok ob počasnem ubijanju tako smilil kot se sedaj smili sama sebi, do tega ne bi prišlo.
Ta izmecek je pa tako grd,da groza.Faca grda ko ne vem kaj.Pogled,mimika,vse.Odvratno bitje.
Prekleti gnus nageravžern, bolj kot ta pošast je nagnusna njena odvetnica, ki te postopke sproža. Golazen gnusna, obe prasici ubit, gniloba psihopatska, izmečki nagravžni!!!!!!!!!!!!!
Odvetnic MORA zagovarjat v + stranke !! Žal !!
Lahko tudi stranki svetuje naj sprejme dosojeno kazen, ne pa, da se meče na trepalnice in zobe za nižjo kazen gnusnemu sadistu.
Mitja Grmovsek......kako lahko tak iztrebek primerjas z zivaljo?????Zame niso zivali manjvredna bitja,isto cutijo bolecino,strah,veselje in imajo custva. In predvsem,niso zlobna.Tako da taksna primerjava je neumestna.Nekateri ljudje so posasti.Zivali so cist ok,one ubijajo zaradi prezivetja in ne zaradi zlobe,hudobije .
Kaj bo otrok s tako materjo? Sicer pa to ni mater, to je žival
Dodano komentarju od Five. Ne grda, ampak zlobna.
Jazalen ......bravo za post,se popolnoma strinjam s tabo.
Pred leti ko sem bil v postopku za posvojitev,(potlej sem dobil najinega) so mi rekli na CSD: Naši otroco imajo to prednost. da jim lahko-probamo najti NAJboljše starše.. - Ostali te ugodnosti nimajo..