Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoca, da brez skrbi uresnicite svoje sanje. Ce potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno posojilo.… ...prikaži večo.
Moj e-poštni naslov: financnabanka01@gmail.com
Dober dan tebi.
Prisrcno.
kitajčke je treba onesposobit, pa naj stane kar hoče...Kitajska in Muslimani so trenutno največja grožnja zahodni civilizaciji, tega se je treba zavedat...
kar se mene tiče mu lahko prepovejo igranje kjerkoli, jaz osebno od njega nimam nič...
To so dobro napisal, tebi je važna samo lastna korist.
Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoca, da brez skrbi uresnicite svoje sanje. Ce potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno posojilo.… ...prikaži večo. Moj e-poštni naslov: financnabanka01@gmail.com Dober dan tebi. Prisrcno.
kitajčke je treba onesposobit, pa naj stane kar hoče...Kitajska in Muslimani so trenutno največja grožnja zahodni civilizaciji, tega se je treba zavedat...
Tiisti ki nonstop poudarja vse te grožnje, ga je strah kot cucka...