Kacina bi moral odstraniti iz funkcije, diletant kot je, meče slabo luč na stroko, ki je nekonsinstentna, podrejena in dovoli, da jo takšni osebki zastopajo in zagovarjajo. Bizarno !
Tebe za zdravstvenega ministra, ker si menda delal v zdravstvu... Si bil med. tehnik? Taki kot si ti so najbolj nevarni. Misliš, da vse veš, ker si hodil na srednjo šolo... Zanimivo, da se zdravniki cepijo, tehniki pa ne. Cepljenje… ...prikaži več pada z izobrazbo je bilo že večkrat povedano.
R_D sem pač nepismeni idiot a je to veliko boljše kot komunajzarjev "intelektualec" ki lahko napiše samo komunajzarjeve komunistične obramboslovske "resnice". Saj veš je bil je že s 17. letom zaveden komunistični kader. Seveda so zate vsi idioti ki niso… ...prikaži večo komunistično usmerjeni. Pa lep partijski lahko noč komunjara.
R_D jaz ne potrebujem svojega terapevta, odločam se sam po svoji vesti in znanju, in ne vežejo me več nobena pravila ali smernice zdravniškega ceha. Žal ti te sreče nimaš in ne boš imel.
Še en dokaz več kako hudo nesposobno vlado imamo. Zelo vprašljiva je sicer tudi kredibilnost in merodajnost strokovne skupine. Narod pa v sredini, ki se pač mora znajti po svoje.
R_D politik v Sloveniji ni baš neka huda funkcija, sploh kar se ugleda tiče. vsi, ki gredo v politiko so svojega denarja vredni. Že nekaj česa niso ne levi in ne desni tisto kar rabi naša država, če pa že… ...prikaži več moram izbrati je to definitivno leva stran, saj nam v tridesetih let ni prinesla toliko sranja, kot ga nam ga je desnica v enem letu. Pri vsem skupaj pa igra vlogo tudi način komunikacije. Če se ti pustiš zmerjati in zaničevati ok, jaz pa tega ne morem sprejemati z odobravanjem.
Kaco je nabijal,kako so prebolevniki na prednostni listi,nekaj minut za tem pa Beovićka,kako prioritetnih list ni in gre cepljenje po že vpeljani vrsti. Drugi dan jo je doktor Kacin strokovno pometel v koš za smeti in spet širni javnosti lagal… ...prikaži več in nakladal nesmisle-strokovne.....
Prebolevniki - večina ni resno jemala zaščite, stikov, verjela v teorijo zarote ... in zdaj zahtevajo, da bi bili cepljeni prej kot tisti, ki smo dosledno upoštevali zaščito? Kar naj malo počakajo in bodo vsaj tokrat STRPNI do ostalih.
Js sm se na cepljenje prjavu 8. 12. pa se nism prsu na vrsto, 10 let mlajs oseba sej prjavla 3 tedne nazaj pa je bla ceplena 1 tedn nazaj. Mi je vseen kdaj bom ceplen, sam povem, da se… ...prikaži več ve, kolk so nesposobni vsi povrst pa kolk steje vseh 15 seznamov.
Za Beovicevo & co. pa k vem da je tezko spremljat kva se dogaja v znanosti, ampak si je lazi kr zmislt ene cifre (8 mescev, why?), si pa loh prebere (pre-print sicer) https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.07.21256823v3
Vsi samo lažejo in si kar nekaj izmišljujejo ko človek po 7 mesecih prebolelosti kliče za cepljenje pa ga naderejo, da kam se vam mudi počakajte boste že prišli enkrat na vrsto ..... naj kar majo to cepivo me niti… ...prikaži več pod razno ne zanima .....
In potem se sprašujejo, zakaj jih ne jemljemo resno. Kako bi jih sploh lahko?
Imej malo vere Vera.
Kacina bi moral odstraniti iz funkcije, diletant kot je, meče slabo luč na stroko, ki je nekonsinstentna, podrejena in dovoli, da jo takšni osebki zastopajo in zagovarjajo. Bizarno !
Tebe za zdravstvenega ministra, ker si menda delal v zdravstvu... Si bil med. tehnik? Taki kot si ti so najbolj nevarni. Misliš, da vse veš, ker si hodil na srednjo šolo... Zanimivo, da se zdravniki cepijo, tehniki pa ne. Cepljenje… ...prikaži več pada z izobrazbo je bilo že večkrat povedano.
Kdo cepi si pa popolnoma mimo udaril, pa tak strokovnjak za kakršnega se imaš.
Cepijo diplomirane medicinske sestre ne zdravniki.
Očitno imam opravka z nepismenim idiotom. Kje sem pa napisal, da zdravniki cepijo?
R_D, malo si me podcenil, imam specializacijo, sem pa že 7 let upokojen. Će rabiš kaj več vedeti sem ti na razpolago.
Lepo, da si v pokoju.. Ne bi bilo slabo, če bi malo bolj zaupal zdravnikom. Ne rečem, da niso nekateri bebci, večina pa verjetno ni.
R_D sem pač nepismeni idiot a je to veliko boljše kot komunajzarjev "intelektualec" ki lahko napiše samo komunajzarjeve komunistične obramboslovske "resnice". Saj veš je bil je že s 17. letom zaveden komunistični kader. Seveda so zate vsi idioti ki niso… ...prikaži večo komunistično usmerjeni. Pa lep partijski lahko noč komunjara.
R_D jaz ne potrebujem svojega terapevta, odločam se sam po svoji vesti in znanju, in ne vežejo me več nobena pravila ali smernice zdravniškega ceha. Žal ti te sreče nimaš in ne boš imel.
Še en dokaz več kako hudo nesposobno vlado imamo. Zelo vprašljiva je sicer tudi kredibilnost in merodajnost strokovne skupine. Narod pa v sredini, ki se pač mora znajti po svoje.
A še teb prilepim kak link do Šarca al že veš kaka teleta so na levi?
No o teletih pa ravno pravo tele razglablja. Morda nisi tele si pa komunajzarjeva ovca.
R_D politik v Sloveniji ni baš neka huda funkcija, sploh kar se ugleda tiče. vsi, ki gredo v politiko so svojega denarja vredni. Že nekaj česa niso ne levi in ne desni tisto kar rabi naša država, če pa že… ...prikaži več moram izbrati je to definitivno leva stran, saj nam v tridesetih let ni prinesla toliko sranja, kot ga nam ga je desnica v enem letu. Pri vsem skupaj pa igra vlogo tudi način komunikacije. Če se ti pustiš zmerjati in zaničevati ok, jaz pa tega ne morem sprejemati z odobravanjem.
Kacin je izkušeni komunistični fajmošter in kar naprej gobca kar mu trenutno pride na kvako.
Pred 3 tedni so v SD izjavili, da so ponosni nasledniki komunistov.
A si en S pozabil. Največ komunistov je v vodstvu SDS.
Kaco je nabijal,kako so prebolevniki na prednostni listi,nekaj minut za tem pa Beovićka,kako prioritetnih list ni in gre cepljenje po že vpeljani vrsti. Drugi dan jo je doktor Kacin strokovno pometel v koš za smeti in spet širni javnosti lagal… ...prikaži več in nakladal nesmisle-strokovne.....
Nasvete rabite samo bebci. Pa menda ja sam veš kako in kaj.
No pa pridno išči nasvete. Vprašanje pa če jih boš našel. Verjetno je bebavost prevelika.
kacin laznivc gnil lopov
Koordinator potrebuje govornika ker sam ni sposoben več dajati smiselnih izjav. V Besnici travo gojijo pa ga na daleč zadane.
Butalci od Milčinskega so genialci za te naše modele...
Zakaj ne bi vprašali BABO JAGO ! Bilo bi isto , kot sedaj !
Prebolevniki - večina ni resno jemala zaščite, stikov, verjela v teorijo zarote ... in zdaj zahtevajo, da bi bili cepljeni prej kot tisti, ki smo dosledno upoštevali zaščito? Kar naj malo počakajo in bodo vsaj tokrat STRPNI do ostalih.
Js sm se na cepljenje prjavu 8. 12. pa se nism prsu na vrsto, 10 let mlajs oseba sej prjavla 3 tedne nazaj pa je bla ceplena 1 tedn nazaj. Mi je vseen kdaj bom ceplen, sam povem, da se… ...prikaži več ve, kolk so nesposobni vsi povrst pa kolk steje vseh 15 seznamov. Za Beovicevo & co. pa k vem da je tezko spremljat kva se dogaja v znanosti, ampak si je lazi kr zmislt ene cifre (8 mescev, why?), si pa loh prebere (pre-print sicer) https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.07.21256823v3
Informacijska pooblaščenka te je blokirala.
Ti imaš pa blokirano lastno mnenje. Pišeš samo kar ti komunajzarjeva sekta servira.
Vsi samo lažejo in si kar nekaj izmišljujejo ko človek po 7 mesecih prebolelosti kliče za cepljenje pa ga naderejo, da kam se vam mudi počakajte boste že prišli enkrat na vrsto ..... naj kar majo to cepivo me niti… ...prikaži več pod razno ne zanima .....