"Obenem pa je Kacin zagotovil, da so razmere glede zaščitne opreme boljše kot ob prvem valu.", predvsem glede ventilatorjev katerih je le 12 od 148 kupljenih med epidemijo, uporabnih brez omejitev. Bravo.
Takoj, ko se najde en okužen na eni ali dveh šolah, se vračamo na April 2020. Saj vsi vemo kam pes taco moli. "Varnega" šolanja še najmanj eno leto NE BO. MOgoče za učence ni tako kritično, ko pa virus… ...prikaži večs prenesejo na svoje starše in stare starše... potem bo pa spet panika. Trenutno je rizik za okužbo 80:20 in v roku 14 dni bojo šole zaprte.
"Obenem pa je Kacin zagotovil, da so razmere glede zaščitne opreme boljše kot ob prvem valu.", predvsem glede ventilatorjev katerih je le 12 od 148 kupljenih med epidemijo, uporabnih brez omejitev. Bravo.
Kacin je preizkušen prevarant iz obdobja JBTZ in osamosvobajanja premoženja 1991 .
Kako deluje sistem COVID sem spoznal na mestnem avtobusu ? Sedeži prelepljeni ,ostali pa se stiskajo na platoju pred vrati in mi dihajo za ovratnik .
Sami pišete scenarije? Kar nekaj lekarjev po svetu se v to zgodbo niso vpregli. https://www.youtube.com/watch?v=VXYom8ndnlw
Strategija strašenja ostsja. Za tako malo število obolelih toliko.hrupa.
Tri mesece stroga tišina,zdaj pa vsak dan kovanje novih strategij za kazanje mišic nad lastnim narodom.....
jaz bo sel na kacinov vikend na krk. tam zagotovo ne bo covida.
Takoj, ko se najde en okužen na eni ali dveh šolah, se vračamo na April 2020. Saj vsi vemo kam pes taco moli. "Varnega" šolanja še najmanj eno leto NE BO. MOgoče za učence ni tako kritično, ko pa virus… ...prikaži večs prenesejo na svoje starše in stare starše... potem bo pa spet panika. Trenutno je rizik za okužbo 80:20 in v roku 14 dni bojo šole zaprte.