preseneča predvsem to, da nihče nikogr ne okuži, ker okužbe prihajajo skozi vodo in iz zraka zato so maske škodljive. Ne preseneča pa laganje vladnih predstavnikov, ki počno vse za strahopandemijo, da bi se ja čimveč ljudi cepilo proti Covid-19… ...prikaži več in si s tem skrajšali življenje.
Ker so vsi testirani Covid19 bolniki je to velik nateg. Sem pozitiven na test Covid19 iz Covid klinike pa na izvidu lepo pise:Coronavirusna infekcija neopredeljena in ne Covid19. Mediji najprej to razcistite pa bo slika povsem drugacna.
Eh kaco, tudi mi obsojamo najbolj butalsko vlado vseh časov, pa jo kljub vsemu imamo, kajne?
Ti Kacin nimaš kaj preiskovati, ti so VLADNI GOVOREC. Kar ti drugi rečejo, to poveš. kapito?
kaco, bo kaj dodatka na izredne razmere? Kakih par tisočakov mesečno bi prav prišlo.
Verjetno vseeno manj kot za garače na RTV
Idijot.
Daj že enkrat poglej slovenski pravopis!
Sleng.
Ta Kacinov show je treba prekinit. Nič novega, koristnega se ne pove, vse se ponavlja, le gosti, govorci izkoristijo trenutek slave.
V naši občini je precej okuženih tistih,kateri so koristili Počivalškove Covid vavčerje,ampak o tem nihče nič ne raziskuje......
A je mogoče novi vir okužb na vladi?
preseneča predvsem to, da nihče nikogr ne okuži, ker okužbe prihajajo skozi vodo in iz zraka zato so maske škodljive. Ne preseneča pa laganje vladnih predstavnikov, ki počno vse za strahopandemijo, da bi se ja čimveč ljudi cepilo proti Covid-19… ...prikaži več in si s tem skrajšali življenje.
Ker so vsi testirani Covid19 bolniki je to velik nateg. Sem pozitiven na test Covid19 iz Covid klinike pa na izvidu lepo pise:Coronavirusna infekcija neopredeljena in ne Covid19. Mediji najprej to razcistite pa bo slika povsem drugacna.