Poklon velikemu igralcu in človeku, ki ob ustvarjanju, nikoli ne stopa v ospredje in samohvalo. V nasprotju z njim, je tisti bedni Bizovičar postal le še oglaševalec trgovca.
Kdo smo mi, da bomo ocenjevali ter ugibali o drugih ter s tem posegali v njihovo zasebnost? Gremo raje sami v naravo in MI živimo zdravo, drugi pa naj po svoje...
fuj za negativen komentar prejšnjega tepca - gledal sem intervju in vsa čast Zrnecu za povedano - poklon !
Poklon velikemu igralcu in človeku, ki ob ustvarjanju, nikoli ne stopa v ospredje in samohvalo. V nasprotju z njim, je tisti bedni Bizovičar postal le še oglaševalec trgovca.
Dokler ga nisem videla v Antigoni kot Kreona, ga nisem jemala za nekega resnega igralca.
..To, da sem 'pustil otroke' je bilo meni nekaj tako nesprejemljivega,.. - za kaj je pa potlej to storil..
je ona poskrbela za to..
@ timja- za kaj je ona poskrbela ? Za otroke.. ! zrnec je raje spizdu...
Kakšne velike besede in kakšne globoke misli za nekaj gramov kokaina dnevno ... povej preprosto: narkoman sem ....
Fuj te bodi, prašič en. Pometi najprej pri sebi, druge pusti pa pri miru.
Mesni, če je res, potem tudi ti nimaš pravice žaliti druge. Če ni, je pa druga...
Kdo smo mi, da bomo ocenjevali ter ugibali o drugih ter s tem posegali v njihovo zasebnost? Gremo raje sami v naravo in MI živimo zdravo, drugi pa naj po svoje...
Nič ne ugibam ... Jurij je zjebal vse, kar se je zjebati dalo ... kokain, miševi ... kokain for free ...
Ziko če je izplaval iz brezna. Vsa čast! Seveda pusti črna luknja alkoholizma, narkomanije neizbrisljive posledice na medsebojnih odnosih.