Kahlonosec, drži gobec. Ljudstvo te sploh ni izvolilo da bi bil poslanec. Serješ po poslancih, ki so bili legalno izvoljeni s strani ljudstva, ti pa si navadno govno ki se slini v tistih strankah kjer lahko politično preživiš.
Naši levičarji se denarju od Soroša in verjetno tudi iz Bruslja ne morejo upreti, zato hočejo na vsak način podpisati to marakeško deklaracijo mimo volje ljudstva.
Kahlonosec, drži gobec. Ljudstvo te sploh ni izvolilo da bi bil poslanec. Serješ po poslancih, ki so bili legalno izvoljeni s strani ljudstva, ti pa si navadno govno ki se slini v tistih strankah kjer lahko politično preživiš.
dobesedno tako je!
Njegovo obnašanje je res bedno.Ni tako hudo za žalitev SDS-a,ampak njegovo nespoštljivo in prepotentno vedenje do podprecednika parlamenta.
A res? Prej obratno. Sodeč po tem kar sem videla.
Res je Tanko je kreten .
En poslanec sprožil tak odziv? Sem slišala že kaj hujšega iz ust gospoda JJ. In kaj? SDS-ovi so bili tiho. Ne bit hinavci no.
šIPTAR - PRINC TEME, KAJ JE PA DRUGA SSDSS OVSKA POSRANSKA BAGRA ???
bravo Jani.....vsi vemo, da je Janša princ teme.......vojni dobičkar in fašist
robip44 Kdo pa je to vsi.Ti pa tvojih pet krav.
Jaz vem in tudi ti ,samo jaz berem knjige ,ti pa ne . Od dokumentov SDV do trilogije V imenu države !
Bi nič čudnega če se Kahlonosec zavzema za migrante saj je on največji slovenski migrant. Na vsakih volitvah migrira iz ene politične stranke v drugo.
😊 Hja no. Saj ni edini.
Naši levičarji se denarju od Soroša in verjetno tudi iz Bruslja ne morejo upreti, zato hočejo na vsak način podpisati to marakeško deklaracijo mimo volje ljudstva.
200 protestnikov oziramo plačancev še ni ljudstvo. Zopet bomo zapravili denar na račun SDS referendumov. Naj ga financirajo, pa bo.
ma kakšen referendum...ta odločitev je v pristojnosti vlade in ne parlamenta in ne ljudstva...
še preden bo referendum razpisan bo Šarec na smetišču zgodovine.Zapomnite si to
asmas1965@tvoj fürer je pa že!
@buča, za kaj si ZA mara-keš in koliko jih boš vzel v dom in na svoje osebne stroške ?
Najprej se naučite razumet o čem ta deklaracija govori. Ni vse tako kakor prileti po luftu iz strankarskih vrst. To bi pa sedaj že lahko vedeli. 🤗
križar...ni si mi odgovoril glede pluženja...a spet vidiš bele miške
Kako misli JJ zmagat na referendumu, če pa sta papež in Cerkev (logično) za to, da se človeško (in krščansko) poskrbi za migrante?