Nx ,ce čaka da mu bo bog pokazal pot naprej,pol mora v vatikan ...ne pa na veleposlaništvo,ki je v domeni države ....tak pol sploh ne more delat za državo,če mu bog "cerkev",kaže pot ....
Prav je da je še živ. Zdaj ga bo treba še nadgraditi. V skandinavskih državah imajo javni uslužbenci nižje plače od gospodarstva, pri nas pa za 35% višje.
NX11 nadgradila bi ga lahko, samo desna oblast in še, nekaj pridodala cerkvi. Realno pa, tega ne bomo dočakali, ker je desna opcija za Slovenijo preteklost.
Tale maneken Borči je bil skozi tiho, ko je Ivan delal sranje, sedaj pa cvili, ko nekoga, ki je kršil zakon in pravila kaznujejo. Še dobro da so volitve!
Temu Kajzerju bi moral nekdo pokazati pravo pod...na sodišče..Za takšno nezakonito delovanje obstajajo kazni, kaj čakajo z interpelacijo naj se jim natoči čistega «požegnanega vina».
Očitno ste sami satanisti na forumu. V ZDA spada točno tak veleposlanik. Verjetno nobeden od vas še nikoli ni slišal, da na dolarju piše 'in god we trust' ali pa da se pri zaprisegah uporablja 'so help me god'.
NX11 domobranci so se borili v imenu boga, med partizani so bili pa, redki komunisti ! Tisti ki omenja boga, očitno živi v nekem drugem času, če pa me omeni Boga verjetno misli na svojega zemeljskega šefa kateremu, zvesto služi.
nx11 ta isti bog je dal deset zapovedi.. in hmm ena pravi ne kradi, naslednja ne laži in tretja ne pričaj krivo.. ja če tako spostušejo boga, in njegove zapovedi, potem pa res rabijo pri zaprisegi tisto da naj jim… ...prikaži večjim bog bo za pričo.. še posebej, ko se kak mafijozo spravi k spovedi da ga nebi ravno za odrom za priče postavljali.
Od kdaj pa v Sloveniji imamo plačilno sredstvo dolar?Da bi se morali po nekem bogu ozirat?Na evrih ne piše o kakem bogu ....nx11 je pa sicer edn z x oz .11 niki na tem portalu..da lahko sam sebi pise
"Bog mi bo pokazal pot naprej"......Bog se nas usmili, koga vse pošiljamo za veleposlanike...
Res je. Menda ga bo zamenjala Kosova.
NX11 tvoj menda, je samo provokacija tvojih, nalogodajalcev. Nabijate s tem, kar vam ON poreče .
Tako bom deloval tudi naprej, kamorkoli mi bo ljubi Bog pokazal pot naprej, Tvoj Bog te je postavil na stolček,da mu pošiljaš diplomatsko pošto .🇸🇮
Ali mu povedali da je v Sloveniji cerkev ločena od države? Kdo ga je tja poslal ?
Kako vezo imata država in cerkev z njegovo izjavo?
Nx ,ce čaka da mu bo bog pokazal pot naprej,pol mora v vatikan ...ne pa na veleposlaništvo,ki je v domeni države ....tak pol sploh ne more delat za državo,če mu bog "cerkev",kaže pot ....
Mešaš 2 različni stvari.
A ta osebek je iz srednjega veka??
A ti si osebek pa si iz Sovjetske zveze?
NX11 boste Kajzerja sprejeli s sektaškimi častmi ker je, zvesto obveščal svojega šefa, ki ga je na koncu zajebal z objavo depeše.
Vejica pride pred KER, ne za JE
NX11 hvala 👍, hitenje na majhni tipkovnici telefona ni ravno meni v korist. V bodoče bom pazil 😉na vejice !
Puklasti je njegov bog. Na Eisenbahn ga bo bog usmeril.
Tvoj bog pa je Golob. Ko ti bo vse pobral, boš še kar plesal.
NX11, ni takšen inkasant, kot je bil Ištvan v svojem, zadnjem mandatu. ZUJF je, tudi po 10 letih še vedno živ...
Prav je da je še živ. Zdaj ga bo treba še nadgraditi. V skandinavskih državah imajo javni uslužbenci nižje plače od gospodarstva, pri nas pa za 35% višje.
NX11 nadgradila bi ga lahko, samo desna oblast in še, nekaj pridodala cerkvi. Realno pa, tega ne bomo dočakali, ker je desna opcija za Slovenijo preteklost.
Eni ne rabimo boga, še manj pastirja.
Bogi vi, ki verjamete v palčke!
Ja ljubi bog ... ubi bog .... bogi ...
Ježeš Marija ...
Tale maneken Borči je bil skozi tiho, ko je Ivan delal sranje, sedaj pa cvili, ko nekoga, ki je kršil zakon in pravila kaznujejo. Še dobro da so volitve!
Jebem ti boga tvojega, hehehe!
Mislim, da ti ne bo uspelo ker ga ni! Če pa slučajno je kakšna višja sila, pa nastavi rit!
Jebi svojega luciferja kreten satanistični.
@NX11 Hehehehe.
"DUC STANOJEVIĆ - Sada pa nikada".
Pardon!!!!! Lady and gentlemans!!!! "DUX STANOJEVIĆ - Nikad pa ni sada".
Zanj je verjetno edini bog Gargamel in sedaj čaka,da ga bo odrešil.....
Zate pa verjetno Golob ali pa Mesec, Kordiš.
V pekel, narodni izdajalec.
Ni izdal nobenega naroda ampak pokvarjeno fajonko. Zdaj bo musar še bolj popušila.
Kaj pa oni pezde, ki je zajebal mejo?
Borat pa na Dob.
Temu Kajzerju bi moral nekdo pokazati pravo pod...na sodišče..Za takšno nezakonito delovanje obstajajo kazni, kaj čakajo z interpelacijo naj se jim natoči čistega «požegnanega vina».
Ko bo pezde,ki je zajebal mejo šel sedet…
Naš ubogi sovaščan.
Očitno ste sami satanisti na forumu. V ZDA spada točno tak veleposlanik. Verjetno nobeden od vas še nikoli ni slišal, da na dolarju piše 'in god we trust' ali pa da se pri zaprisegah uporablja 'so help me god'.
NX11 domobranci so se borili v imenu boga, med partizani so bili pa, redki komunisti ! Tisti ki omenja boga, očitno živi v nekem drugem času, če pa me omeni Boga verjetno misli na svojega zemeljskega šefa kateremu, zvesto služi.
Partizano so itak narodni izdajalci, kot povedo v Dražgošah!
nx11 ta isti bog je dal deset zapovedi.. in hmm ena pravi ne kradi, naslednja ne laži in tretja ne pričaj krivo.. ja če tako spostušejo boga, in njegove zapovedi, potem pa res rabijo pri zaprisegi tisto da naj jim… ...prikaži večjim bog bo za pričo.. še posebej, ko se kak mafijozo spravi k spovedi da ga nebi ravno za odrom za priče postavljali.
Od kdaj pa v Sloveniji imamo plačilno sredstvo dolar?Da bi se morali po nekem bogu ozirat?Na evrih ne piše o kakem bogu ....nx11 je pa sicer edn z x oz .11 niki na tem portalu..da lahko sam sebi pise