Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel .......... >>>>>>>>>> Www.OrdCash.Com
Moja žena je tud predvčerajšnjim prinesla domov samo 100 Eur,včeraj pa že 102... .Sem jo vprašal,kako da danes 102???? Pa mi je odgovorila,da je imela eno stranko več,in da je 2 pa po 2=102.
No sedaj pa lahko vidite koliko je bivša Jelinčičeva soproga vredna!? Meni se zdi žalostno,lda niti hčerki nočeta živeti pri njej!! To je realna vrednost bivše saj kot je splošno znano hčerke praviloma gredo z mamo!! Tako pač je,če razdreš… ...prikaži več družino za kakšen centimeter daljšega!!
Plemeniti je izgubil sijaj, odpisan je, in prepuščen času brez populistične politike. Nihče ga ne bo pogrešel !
Zgubo itak še ni nič koristnega naredil v življenju. Nekaj je kradel, prekupčeval, igral politika..., fukati pa itak ne more več.
Od kje veš?......
a kdo bo zdaj nas nasmejaval
"Malo radi, malo kradi i dobro živi"....mislim, da sem pogruntal njegov moto.
Malo radi,malo fu*aj,dobro se naručkaj i biće dobro.
Do sedaj se v življenju ni "nadelal"-razen na zastonj feštah,sedaj bo pa še malo zmanjšal tempo.....
Zateženec pravi, da hčerama nebo težil. Vic dneva!!!
A veste, zakaj Zgubotu noge smrdijo? Zato ker ima mrliča med nogami!
Usmrajal bo zrak na Obali.
Gobezdac stari.
Knjiga bo zelo zanimiva. Če bo napisana iskreno in po resnici...
cerkveni kipci, muzealije, orožje, baletnik...
tastar je....se lopovski preverant
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>> Www.OrdCash.Com
Moja žena je tud predvčerajšnjim prinesla domov samo 100 Eur,včeraj pa že 102... .Sem jo vprašal,kako da danes 102???? Pa mi je odgovorila,da je imela eno stranko več,in da je 2 pa po 2=102.
No sedaj pa lahko vidite koliko je bivša Jelinčičeva soproga vredna!? Meni se zdi žalostno,lda niti hčerki nočeta živeti pri njej!! To je realna vrednost bivše saj kot je splošno znano hčerke praviloma gredo z mamo!! Tako pač je,če razdreš… ...prikaži več družino za kakšen centimeter daljšega!!
ta stara se goni in nima več cajta,čisto preprosto
Mati mora nadoknaditi izgubljen čas z Zmagom.
Ko bo škripnil ga je zabetonirat v kilometer globoko luknjo