Jelinčič ima dosmrtno prepoved vstopa v svet Evrope. Potem tudi v parlament ne sme. Tam ni tako kot pri nas, ko neizvoljeni kandidati na volitvah postanejo kar ministri.
Veš, če bi ga levičarji zaprli, bi ga že zdavnaj. Pa ga ne morejo, ker nimajo dokazov in samo lažejo. Odškodnina za te obtožbe in krivičen zapor bosta še prišla.
ni res saj so ga pa se je drhal zbirala pred sodiščem in grozila, da bodo pobili sodnike in njihove družine, če kriminalca ne izpustijo......Janša je na svobodi, ker so se sodniki ustrašili, ker vedo, da imajo opravka z zločincem........spomnite… ...prikaži več se kako je Zagožen moral umreti, ker se je odločil, da bo priznal, da je prenesel denar od Riedla do Janše.......
Zanima me kdo voli tega pokvarjenega bleferja že 30 let.
Moraš pa biti hudičevo pokvarjen, da se ob takšni preteklosti ponujaš za evropskega komisarja!
Fosil star 71 let opleta z gofljo. To je pa vse lar zna. Ostalo so piz***je
Verjamem,da se ponuja.
Smislaza humor pa plemenitemu res ne manjka. Mamica moja, kam smo prišli.
Jelinčič ima dosmrtno prepoved vstopa v svet Evrope. Potem tudi v parlament ne sme. Tam ni tako kot pri nas, ko neizvoljeni kandidati na volitvah postanejo kar ministri.
ja res v Avstriji kriminalca zaprejo pri nas pa ista zadeva zastara in je kriminalec na čelu stranke.......
Veš, če bi ga levičarji zaprli, bi ga že zdavnaj. Pa ga ne morejo, ker nimajo dokazov in samo lažejo. Odškodnina za te obtožbe in krivičen zapor bosta še prišla.
ni res saj so ga pa se je drhal zbirala pred sodiščem in grozila, da bodo pobili sodnike in njihove družine, če kriminalca ne izpustijo......Janša je na svobodi, ker so se sodniki ustrašili, ker vedo, da imajo opravka z zločincem........spomnite… ...prikaži več se kako je Zagožen moral umreti, ker se je odločil, da bo priznal, da je prenesel denar od Riedla do Janše.......
Jelinčič je zadnji udbovc na ozemlju Slovenije
ha,ha,ha,ha in stokrat haha. Jelko nasmejal si me že zjutraj!
Če se je lahko z nami pošalil s svojo kandidatko za Bruselj predsednik vlade Šarec, se lahko to tudi Jelinčič, ki mu Joveva ne sega niti do kolen.
idiot
Lepo si se predstavil.
jj1..v baletno rit se mu zalet