glede na to, da je bilo tukaj gor verjetno kar nekaj obiskovalcev, ki so kmalu ugotovili algoritem za rešitev, bi človek tako čez prst rekel, da nismo tako butasti (po normativih tega portala, da ne bo pomote), ne vem pa… ...prikaži več kaj to v tej preljubi državi pomaga, ... mogoče so pa osebki zreli za kikstarter, gremo vsi na kikstater, povabim še staro mamo, ali pa za v tujino, ... ker lahko si pameten, priden, brihten, pa je za to državo samo težava, žal ... no pa sej ... dokler bodo posojal, bo kar šlo ...
cudno, da s takim iq-jem ti se vedno ni uspelo pokapirat, kaksna je pravilna raba predloga s/z.
113
113
f čem je štos, če je odgovor napisan?
A to je vse ? 170 najmanj ,, vem pa da sem mal čez mejo tudi z pravim testom.
pravilno :)
če je to test za 150, pol ga mam vsaj 200. SAmo se mi zmanjša za vsaj 100 ker sem sploh kliknil na tole bedarijo.
Točno tako! :-)
Žurnalovci, ste prepričani, da niste tisto NULO pomotoma pripisali?
IQ test je precej bolj konkretna zadeva kot samo prepoznavanje vzorca v parih vrsticah in poznavanje osnovnih matematičnih operacij...
glede na to, da je bilo tukaj gor verjetno kar nekaj obiskovalcev, ki so kmalu ugotovili algoritem za rešitev, bi človek tako čez prst rekel, da nismo tako butasti (po normativih tega portala, da ne bo pomote), ne vem pa… ...prikaži več kaj to v tej preljubi državi pomaga, ... mogoče so pa osebki zreli za kikstarter, gremo vsi na kikstater, povabim še staro mamo, ali pa za v tujino, ... ker lahko si pameten, priden, brihten, pa je za to državo samo težava, žal ... no pa sej ... dokler bodo posojal, bo kar šlo ...