...kolikor sem mel prilike videt ta "spektakel" ,mi je od vseh tekmovalcel šel na jetra Sebo, od tekmovalk pa Dominika.Ne morem verjet,da je to tak poden od človeka.Seveda je pa to magnet za gledalce,kajti slovenčki se radi prklamo,smo privoščljivci,ker ko… ...prikaži večo si sami ne moremo opomoč,se tudi drugi ne smejo,"ampak mi smo boljši" !!!,
še enkrat so slovenci oziroma mediji pokazali kako podpirajo barabe in pokvarjence,ko so zmago dodelili fakiču. spet se je videlo iz avijona že skoraj od samega začetka komu namenjajo zmago in so do konca to tudi tako prirejali.kot pri BB-ju… ...prikaži več so piji omogočili nepošteno zmago. sramota od medijev ,ki na račun kraje in izigravanja glasovalcev bogatijo. še en dokaz barabiji je tudi to da pri letošnji gostilni niso hoteli robiju pokazati kako je bilo glasovanje pri njegovem izpadu.raje so ga podkupili.
...kolikor sem mel prilike videt ta "spektakel" ,mi je od vseh tekmovalcel šel na jetra Sebo, od tekmovalk pa Dominika.Ne morem verjet,da je to tak poden od človeka.Seveda je pa to magnet za gledalce,kajti slovenčki se radi prklamo,smo privoščljivci,ker ko… ...prikaži večo si sami ne moremo opomoč,se tudi drugi ne smejo,"ampak mi smo boljši" !!!,
Ja to pa je pomembno vprašanje za Slovenijo, če je ta nekulturni Bosanec zvest svoji fAKIĆKI .
motorka...., pogotovo bratič od bosančka, pa vi niste slovenčki...nikad
Lara,......... iz kmetije brez cenzure, hvala za dobre komentarje.....!!!!!
Fakička, ko boš prvič dobila po kepi, boš šele spoznala, kaj je busanc....
Dominika je gnoj, ne samo poden.
Patronče, ti tvojo še nisi po buči. Potem ona tebe tepe, kar je prav.
Po moje si že prepozen. Misli, da je kakšno porcijo že dobila.
Lara, hvala za tvoje joške, ki so nam božale očke vse tedne :)
Takrat je pokazal svoj pravi jaz, ko je težil Barbari da ne bo jedla 2 dni. ŠVED USMRAJEN
dragec, ja, jaz vsak dan dobim od svoje drage......haha
Who the fuck is Faki ???????
faki ti sam dej,ruši te ženske na hrbet na ful!jaz ti privoščim,kj če ti ena sama maruša?uporabljaj,tisto mrcino v hlačah
k rad po kefi žensko
Koga boli kurac za tog bosanca.
hahaha, naslednja v vrsti je - micika
@patron,a ti mene zaslišuješ ,ali sprašuješ ? Z drugimi besedami,blefiraš,da šarmiraš ...?
še enkrat so slovenci oziroma mediji pokazali kako podpirajo barabe in pokvarjence,ko so zmago dodelili fakiču. spet se je videlo iz avijona že skoraj od samega začetka komu namenjajo zmago in so do konca to tudi tako prirejali.kot pri BB-ju… ...prikaži več so piji omogočili nepošteno zmago. sramota od medijev ,ki na račun kraje in izigravanja glasovalcev bogatijo. še en dokaz barabiji je tudi to da pri letošnji gostilni niso hoteli robiju pokazati kako je bilo glasovanje pri njegovem izpadu.raje so ga podkupili.
Ha ha ha očitno kar nekaj slovenceljnem gleda te neumne šove... in potem se še kregajo.
če bi imel fukić tak karakter kot Tomaš Javurek, ki ni nikoli opravljal in vedno pomagal za še enkrat večjo nagrado, ga ne bi nihče obsojal.......