Slovenija
23 ogledov

"Je bil to potres ali Danilov krik?

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wingspan15 09:13 03.december 2012.

dragec jaz pa na to ne bi stavila vseh svojih kart

• Mood Selecta 09:57 03.december 2012.

Ma ne sekirajte se Žurnalovci, lahko da je bil samo Borutov prdec.

• feferon 10:55 03.december 2012.

Naj pošlje otročke iz parlamenta, kaj delat. Bo vsaj kaka korist od njih.

• svobodatrbovlje 13:53 03.december 2012.

Bolj me skrbi ljubezen med Janšo in Barbiko,kot med Barbilko in Kosorjevo! Janša je pohitel s čestitko,saj ima sedaj zagotovilo,da je dobil predsednika,s katerim bo lahko pometal!

• Žurnalček 14:49 03.december 2012.

PAHOR je sedaj POTEMKINOVA VAS slovenske demokracije !

• jaki 20:08 03.december 2012.

Zabožjovoljo, kolk se ti v tem lajfu obremenjuješ! Dej se model mal skuleri, sej te bo še kap sunla. (srčna, ne možganska)

• Žurnalček 14:17 03.december 2012.

Popolnoma nenormalno je da klerofašistična desnica javno podpre in to še z pozivanjem svojih volilcev na volitve , da podprejo kandidata levičarja , ki ga podpira levičarska stranka. Kdo se je sedaj s kom zlizal presodite sami. Če bi PAHOR ...prikaži več in LUKŠIČ igrala politično fer , bi Lukšič moral prisiliti Pahorja , da se javno odreče podpori klerofašistov, če pa Pahor to ne bi želel narediti, pa javno ukiniti podporo SD Pahorju. Ker se to ni zgodilo v nobeni varianti , saj kar se mene tiče, je SD mrtva.Ker jebem jaz takšne levičarje , se sprašujem , kje smo sedaj vsi tisti , ki enako mislimo Kje in kaj smo sedaj tisti, ki smo mislili , da nadaljujemo neko levo demokracijo z SD ? Nam ne preostane nič drugega , kot stranke centra, ki pa zgleda bolj spoštuje našo zgodovino kot stranka , ki jo je iznedrila revolucija. So nam ukradel stranko? Nam je JANŠA ukradel stranko, nam jo je Lukšič ? Ker od danes naprej ni druge možnosti , za izražanje svojih prepričanj in želja v SD , nam ne preostane dr

• Žurnalček 14:29 03.december 2012.

Kot , da se obrnemo na stranko centra , saj levice, kot bi se spodobilo za SLO ni več. Hec pa je , da na centru držijo do zgodovine in vrednot te države, čeprav bi se jim moral hebat. No ...prikaži več vsaj tisti pregovor , ki sem se ga zmeraj zavedal: V mladosti levičar v starosti desničar , se mi ni zgodil , ker naš center vseeno ni -še ni -desnica !

• Žurnalček 14:40 03.december 2012.

V politiki se vse DAM , veže z DAJ . No, to sicer nima nobene zveze z slovitim LJ lokalom DAJ-DAM , organizacija strežbe je pa ISTA . Sramota za SD , ne pa zmaga !

• dragec 08:26 03.december 2012.

Spet lahko pričakujemo ljubezensko razmerje v stilu "mature and young" - med Borutom in Jadranko. Upam, da bo "lepi cane" zdaj znal uživati 5 let. Ni v vlogi predsednika vlade, je samo maskota SLO in sigurno ne bo ponujal odstop.

• privat 09:18 04.december 2012.

dosti ljudi se strinja z menoj.....Ista politika ,isti ljudje,isti obrazi..to pomeni da ne bo nobenih sprememb!! Kar ogroža NAŠ obstoj v neki Eu demokratični skupnosti!! Kaj je po tem takem EU....samo položnica??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.