Ha ha ha ha hahahhahahahaha .... Pes je šel težit prascu u gmajno, dobil po p... in sedaj je panika. To je tko kot bi šel jest banko ropat pol bi pa dobil metek al pa 30 let čuze in… ...prikaži večin bi jokal kako bogi sem.In to ti izjavi "odrasla" ženska. Ja srečen tisti, ki jo bo dubu!
Če pa bi oni brutalno ubili tega merjasca pa bi bilo okej? Kaki bedaki!
Baje da tastar čefur Kuljaj tud rad na petelina prtisne...
in v glaš pogleda !!
in v glaš pogleda !!
in v glaš pogleda !!
Bruh!!! Kaj vam ona ali kdo drug plačuje,da objavljate te oslarije!
Men je tud poginil papagaj,ko sem bil še mali pa v nobenih cajtngah niso objavili.Nora država nori portali in časopisi!
Včeraj oni pobegli Hudolin, danes ta kvazisamopromotorka.... Kdo bo jutri delal reklamo za novi "resničnostni" šov?
Ha ha ha ha hahahhahahahaha .... Pes je šel težit prascu u gmajno, dobil po p... in sedaj je panika. To je tko kot bi šel jest banko ropat pol bi pa dobil metek al pa 30 let čuze in… ...prikaži večin bi jokal kako bogi sem.In to ti izjavi "odrasla" ženska. Ja srečen tisti, ki jo bo dubu!
Razumem,da si ne bi upala domov,če bi sosedi moža speljala...tako pa...ha ha ha...toda klika pa se in to je to
Bogi pes. Lov je nehuman in v 21. stoletju je ta oblika zabave odveč. Morali bi ga odpraviti.
Joj, boli. Je zelo inteligentna, ampak škoda, da kljub inteligenci ne dojame, kako budalo dela iz sebe na vsakem koraku. Eeeh...
Kako so pa ta stari, od ta mladga, odreagiral na to njeno neutolažljivo žalost.. s katerimo se je hurčila, češ, de ŽE hodi knjim na obisk..??
AAA ja , jo bo pa Cime v tolažbo vzel.. :-)