Položaj morske zvezde - lezi na hrbet, noge narazen in čakaj.Samo ona ne ve, da je treba tudi migati.Za moškega je to isto, kot da bi si luknjo zvrtal........
zdaj pa prosimo, če poveš še, kako je kaj z orgazmom....to naše bralce seveda zelo zanima...pa kaj si še slišala od prijateljice iz Avstralije, povej povej, vse povej, gotovo same zanimive reči....vse se pač vrti okrog vagine v ženskem svetu...
Ja, Jasna! Definitivno si vredna poštenega greha.
O boga reva, s kom se mora preživljati!!!
s kom ali s čim ?
jasna ... libido ni problem, so pa vrjetno problem tvoji fukaci
Položaj morske zvezde - lezi na hrbet, noge narazen in čakaj.Samo ona ne ve, da je treba tudi migati.Za moškega je to isto, kot da bi si luknjo zvrtal........
Mah nevem to je kr neki. Da izjavš take stvari. Itak ne bomo nikol mogl vedt če je res al ne. Ampak važn da spet z nečem vzbudi pozornost ane?
zdaj pa prosimo, če poveš še, kako je kaj z orgazmom....to naše bralce seveda zelo zanima...pa kaj si še slišala od prijateljice iz Avstralije, povej povej, vse povej, gotovo same zanimive reči....vse se pač vrti okrog vagine v ženskem svetu...
Oprosti. Prav imaš. V mislih sem imel s čim, ušlo pa mi je in sem napisal s kom, ki pa je tudi nekako prav.