Seveda bo tudi v tem sporazumu kakšen podtaknjenec preko katerega se bo dalo še kaj ukrasti ali poneveriti. Tako kot je to bila praksa v vsakem svežnju ukrepov tako, da se je lahko pol legalno pokradlo kar se je dalo...."Sej… ...prikaži večj smo rešvali živleja"...Banda primitivna...
Fajn je kar nelaj na pamet ponavljat v nedogled brez enega samega dokaza. In vi levaki ste še posebej smešni. Skos tulite da desni kradejo za kar nimate nobenih dokazov, levi pa nič ne kradejo. Ko pa se zve, da… ...prikaži veča so levi kradli, jim pa ploskate. Npr. Šerifu.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
torej januzl podpira širjenje mađarstva v sloveniji. temu namenja več skrbi in sredstev kot clevencem.
slovencem :)
Raje Madžare kot arabce, šiptarje in jugoviće.
Nobenega od naštetih ne rabimo, še za po vodi hodit niso dobri, če razumeš.
Ma 1,5 meseca preden bo odletel za vedno on načrtuje nova zavezništva in to z državo, ki jo bo EU vrgla ven. Totalno zblojen ćlovek.
Čisto Zlo.
njegove poteze vedno igrajo vlogo potem,ali drugače povedano ,ima nekaj za bregom
Kako dolgo bo zdržal Golob? Kdo bo za njim vaš 'novi obraz', Čordić ali Lićina? Morda Tošić?
Zdej imate šiptarja, od vašega izbora noben ne pride v parlament, golob pa morda- upam, ker ni bil kominist. Narod bo izbral.
Dokazov ničkoliko, da JJ ni domoljub, ampak je ugrofinoljub
"Odkrili smo potenciale, ki doslej niso bili izkorisceni".... z drugimi besedami: razprodaja Slovenije....🤮🤮🤮
Leve vlade so ti razprodale državo. Sicer pa ni pomembno kdo je lastnik ampak vse kaj druga.
Pomembno je kdo je lastnik. Hrvat kupi hozel- metropol, da turiste vozi na Hrvaško- v svoj hozel, metropol pa zapre itd.
PREKMURCI zbudite se iz večna spanja .
Prosto po Janszi ; KONSOLIDACIJA in LIKVIDCIJA
Aha, našli ste še nekaj kar se lahko proda (preden vas pobere z oblasti)
Seveda bo tudi v tem sporazumu kakšen podtaknjenec preko katerega se bo dalo še kaj ukrasti ali poneveriti. Tako kot je to bila praksa v vsakem svežnju ukrepov tako, da se je lahko pol legalno pokradlo kar se je dalo...."Sej… ...prikaži večj smo rešvali živleja"...Banda primitivna...
In kaj se je pokradlo?
Ti ni dal Janez seznama ?!
Fajn je kar nelaj na pamet ponavljat v nedogled brez enega samega dokaza. In vi levaki ste še posebej smešni. Skos tulite da desni kradejo za kar nimate nobenih dokazov, levi pa nič ne kradejo. Ko pa se zve, da… ...prikaži veča so levi kradli, jim pa ploskate. Npr. Šerifu.
In prišel je čas, ko bo Janez moral začeti poravnavati svoje dolgove "velikemu" Orbanu. Ježa jebal bo pa narod!
Nekoč zagrizena komunista, zdaja pa zagrizena fašista! Vajin čas se izteka! Tik, tak, tak, tak...
Oni so svoje naloge opravili več, kot odlično. Kaj pa Mi? Agenda NWO se odvija naprej.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎