Po*ukajo narod vsaj 1x tedensko in pol si drznejo posmehovat, zalit ljudi, ki vsak dan trdo delajo, da prezivijo. Teh ne bi smelo skrbeti samo rejtingi.
Janša pravi da je je žena imela v zadnjih osmih dneh tri nočne .Soseda pod mano dela nočne dežurstva po dvanajst ur nepretrgoma če rečem več kot leto dni se ne bom nič zlagalal .Viška ur ima pa toliko da… ...prikaži več bi lahko pol leta bila prosta.
poki moja soseda enako. Je na kovid oddelku v UKC. Ob petkih in svetkih po 12 ur v šusu, na koncu meseca pa dobi od 200 do 350 eur dodatka k sramotno nizki plači.
naj dajo referendum,pa da vidimo potem.....jebeš te ankete po telefonu...isto kot ,ko po ulici novinarji sprašujejo razne stvari, a po tv pa pokažejo samo tiste ljudi,kateri so povedali odgovor,ki jim je bil všeč oz.pisan na njihovo kožo....
"Kar tri stranke, ki so zdaj v parlamentu, se tja ne bi več uvrstile: SNS bi dobila le še 1,6 odstotka volivcev, DeSUS 1,4 odstotka in SMC 0,8 odstotka."
Račune je potrebno plačati. Upam, da tako tudi ostane.
Če Janez zmaga na volitvah bo samo zato, ker bodo prirejene. Od je pa ima SDS še vedno toliko podpore pa mi ni jasno. Mene je groza, da toliko janšistov živi med nami.
Po*ukajo narod vsaj 1x tedensko in pol si drznejo posmehovat, zalit ljudi, ki vsak dan trdo delajo, da prezivijo. Teh ne bi smelo skrbeti samo rejtingi.
Janša pravi da je je žena imela v zadnjih osmih dneh tri nočne .Soseda pod mano dela nočne dežurstva po dvanajst ur nepretrgoma če rečem več kot leto dni se ne bom nič zlagalal .Viška ur ima pa toliko da… ...prikaži več bi lahko pol leta bila prosta.
Sam ona nebo ,žena od ... pa
poki moja soseda enako. Je na kovid oddelku v UKC. Ob petkih in svetkih po 12 ur v šusu, na koncu meseca pa dobi od 200 do 350 eur dodatka k sramotno nizki plači.
naj dajo referendum,pa da vidimo potem.....jebeš te ankete po telefonu...isto kot ,ko po ulici novinarji sprašujejo razne stvari, a po tv pa pokažejo samo tiste ljudi,kateri so povedali odgovor,ki jim je bil všeč oz.pisan na njihovo kožo....
Točno to,vse zrežirano in pote se še čudijo zakaj jim nihče ne verjame!
"Kar tri stranke, ki so zdaj v parlamentu, se tja ne bi več uvrstile: SNS bi dobila le še 1,6 odstotka volivcev, DeSUS 1,4 odstotka in SMC 0,8 odstotka." Račune je potrebno plačati. Upam, da tako tudi ostane.
Po volitvah se bodo pa spet spraševali kako da so se lahko tako ušteli. Ker verjamejo anketarji sami svojim fintam. Kot samomor iz zasede.
Če Janez zmaga na volitvah bo samo zato, ker bodo prirejene. Od je pa ima SDS še vedno toliko podpore pa mi ni jasno. Mene je groza, da toliko janšistov živi med nami.
žal ,do aprila jih bo kar nekaj pomrlo,saj največ podpore ima pri penzionistih,da ni teh bi janša popušio
MEHIČANKA,,MENE JE GROZA DATOLIKO KOMUNISTOV ŽIVI MED NAMI SAJSO POBILI VEČ SLOVENCEV KOT FAŠISTI IN NACISTI.
bogdan76 in ti vse to veš? Potem se naša zgodovina po tvoje že cel čas piše narobe?
Janša se požvižga na prirejene ankete javnega mnenja. Če bi držale, bi moral premierski stol zapustiti že lani takoj, ko je prevzel vlado.
KOMUNISTIČNI MORILEC VEČ KOT 5000 SLOVENCEV KALIMERO - GO HOME ! ! !
duševno zdravje Kalimerota https://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/photos/photo/65353
KAKO KISLO SEPA MASLEŠA SMEJI KO DIPLOME NOČE POKAZATI.
Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
glede na to, da je to popolnoma neverodostojna anketa Mediane, se lahko Janša res samo smeji in to ne kislo ampak kar iskreno...
Ce bodo volitve bo pusio on veliko
Najmanj toliko glasov bo dobil kot 2018, vendar verjamem, da jih bo več zaradi dobrega dela za državo in državljane.
Kislo se smejijo lahko samo anketarji, ker njihovim rezultatom nihče ne verjame.