kremenčkova buzija, v zadnjih 5 letih je bila glavna agenda ruska kapelica kar sicer 100%podpiram, in obisk orbana, kar pa nikoli niste komentirali. v čem je problem, če smo končno prepoznavni in imamo zunanjo politiko. ko nas obišče še trump… ...prikaži več , se vam bo dokončno odpeljalo. gonite se v 3pm jenulovi pujsojebci in sejalci mržnje. vas ni sram?
me vedno nasmeje taka izjava...kam s Kurc-em/om...mogoče malo vulgarno :-)...tako kot sem se zadnjič smejal da se oseba ne spomne da je bila na 50-letnici (ker ma doma 70 letnico)
Marjan Šarec, po domače Serpentinškov, je ob podvigu Kurza in Janše takole modroval: “Tudi jaz bi naskočil severno triglavsko steno – če bi mi dolgonoga šivilja Alenka držala ravbarsko lojtro, – če bi Tanja Fajon medtem skrbela za vladavino prava,… ...prikaži večva,
– če bi Maša Kociper stlačila večji krog v manjši krogec in
– če LMŠ ne bi bila v karanteni!”
Ta jajo je brez kurca,ce bi ga imel, bi se pokazal pred narodom, pa se skriva brezjajcni siptar
Yes.👍
kremenčkova buzija, v zadnjih 5 letih je bila glavna agenda ruska kapelica kar sicer 100%podpiram, in obisk orbana, kar pa nikoli niste komentirali. v čem je problem, če smo končno prepoznavni in imamo zunanjo politiko. ko nas obišče še trump… ...prikaži več , se vam bo dokončno odpeljalo. gonite se v 3pm jenulovi pujsojebci in sejalci mržnje. vas ni sram?
me vedno nasmeje taka izjava...kam s Kurc-em/om...mogoče malo vulgarno :-)...tako kot sem se zadnjič smejal da se oseba ne spomne da je bila na 50-letnici (ker ma doma 70 letnico)
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun
SDSklub
Marjan Šarec, po domače Serpentinškov, je ob podvigu Kurza in Janše takole modroval: “Tudi jaz bi naskočil severno triglavsko steno – če bi mi dolgonoga šivilja Alenka držala ravbarsko lojtro, – če bi Tanja Fajon medtem skrbela za vladavino prava,… ...prikaži večva, – če bi Maša Kociper stlačila večji krog v manjši krogec in – če LMŠ ne bi bila v karanteni!”
+10, bojim se samo, da levičarski intelektualci ne razumejo sporočila-
in če bi ti medtem klečal na Brezjeh in prosil za njihovo srečno vrnitev?
V čem je problem ,saj Jajo je levičar ,pravzaprav levak brez jajc .