Slovenija
26 ogledov

Janša pravi, da pomoči ne potrebujemo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 12:01 28.september 2012.

Ma laže, mamu mu...

• 1111 16:42 28.september 2012.

...srbi bi rekli..."glumac" ...jst pa, bolan osebek!

• se_eden 19:40 28.september 2012.

obvezno je samo pričanje. prisotnost obdolženca pa ni obvezna. sicer bi ga prisilno privedli...

• nejansizmu 19:43 28.september 2012.

Govno.NE janšizmu!

roksa 19:44 28.september 2012.

Zoki, za vsako rit se šiba najde!!!!

• linka 20:05 28.september 2012.

zanima me kadrovanje v holdingu in sprašujem se kako dolgo bomo vzdržali lačni in bosi

• Lavdan 20:32 28.september 2012.

Če on tako pravi, jo že ne potrebujemo. On že ve, če se ne bo premislil.

• privat 07:50 30.september 2012.

mi rabimo evropsko policijo da pohapsijo skorupirance...Glede izjave janše da ne rabimo eu denarja pa...evropa nima toliko denarja da lahko resi Slovenijo...

• Milorad Sakic 19:12 28.september 2012.

Nedotakljivi gospod janez sj se ve ko izgubi ZMAGA !! JANKOVIC VSAJ SPOSTUJE SLOVENSKA SODISCA AMAK JANEZ NJEMU PA NI TREBA K NIMA CASA SE MU MUDI !!!UPAM SAMO DA SE GA BOMO CIMPREJ RESILI KER NAS BO UNICIL ;)

• Jure Žedač 07:33 01.oktober 2012.

Obnašanje Janeza Janše je postalo prav nesramno in ponižajoče do vseh nas, državljanov in državljank SLO. Ne potrebujemo pomoči? Kakšno pokojninsko reformo? A temu Janezu res ni jasno da folk niti za kruh nima več v tej sloveniji. Da se ...prikaži več je gospodarstvo totalno ustavilo. A sploh ve kaj se dogaja v državi... glede na njegove izjave, sem prepričan da niti ne sledi temu. Na Zavodu za zaposl. je 120.000 brezposelnih, služb pa ni. Niti več ne bo denarja za pokojnine in socialne podpore. Za zdravila že sedaj doplačujemo, ko pa druge države rabijo finančno pomoč, nam pa brez vprašanja vzamejo denar. TOREJ GOVORIMO O DIKTATORSTVU in diktaturi J.J. Dejansko ljudje nimajo več ne za hrano, ne za šolo. V državi vlada revščina!

• xtc 11:47 28.september 2012.

Bla bla bla,kdo je pa reforme v prejsnji vladi spodbijal, zdaj pa se super holding?,da bojo pokradl kar je se ostalo. Zanima me kdaj bojo ljudje dojeli da g.Jansa ne dela v dobro drzave ampak v svoje dobro...

• Klemen Zec 12:49 29.september 2012.

ta osebek je res zblojen, ekrat reče, da pomoč potrebujemo, drugič spet, da je ne, a sploh ve kaj blebeče, očitno je res zmešan in tak naj bo slov.predsednik, grozljivo, namesto, da bi ga poslali tja kamor paše, nas pa ...prikaži več blamira pred svetom !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.