85 %- no ja. Sem slišal, da so Anisu zaplenili kar nekaj drog. Si v deliriju zaradi pomanjkanja in ob % pozabil dopisati še en krogec. 85 promilov bi pa bila dokaj realna cifra. Pač vsi levaki in še kakšen idiot poleg.
Zato, ker se lahko v 10 mesecih vse naredi v šoli. Če pa drugi rabijo nabijanje ur, pa naj delajo čez poletje. Otroci pa naj uživajo v poletju in počitnicah.
Zdaj se šolajo na daljavo in pol mislijo da bodo poleti še v šolo šli? Kaj pa zdaj delamo? Smo doma zaradi lepšega in poučujemo svoje otroke tko mal za foro?!?!?
Imamp PV, katerega se 85% Slovencev sramuje, ostalih 15 % so pa ovce. MMMMMEEEEEEE.
Nisem ovca. Ne vem pa zakaj bi se ga sramoval, če uspešno dela.
uspešno dela za 10% dementnih ovcc in debilov, to je pa vse
Zakaj ? https://bit.ly/3eSn2Fh
85 %- no ja. Sem slišal, da so Anisu zaplenili kar nekaj drog. Si v deliriju zaradi pomanjkanja in ob % pozabil dopisati še en krogec. 85 promilov bi pa bila dokaj realna cifra. Pač vsi levaki in še kakšen idiot poleg.
oneh, samo da si ti pameten, ubogi suženj, še tega ne veš, da si navadna teptana smet in k temu še ploskaš, kreten
Velika večina ljudi, ki jih poznam priznava, da vlada odlično dela. In poznam veliko ljudi.
Če bi izpadel on in njegova vlada pa bi se škoda celo zmanjšala!
odjebi parazit diktatorski
Tk se govori!
Misliš, da Kučan v teh letih še more?
oneh, kreten debilni, nikoli nisem bil levičar in tudi desničarski psihopat ne mislim bit več. Ostajam zvest samemu sebi!
Jaji šola pač ni pomembna, ker se da v prištin kupit karkoli želiš (kar se izobrazbe tiče). kajne jajo?
edina 2 meseca, ko je statistika covida na 0, bo Janša otroke v šole poslal?!?
Zakaj točno pa ne? Imamo ene najdaljših poletnih počitnic v Evropi.
Zato, ker se lahko v 10 mesecih vse naredi v šoli. Če pa drugi rabijo nabijanje ur, pa naj delajo čez poletje. Otroci pa naj uživajo v poletju in počitnicah.
Se strinjam
Zdaj se šolajo na daljavo in pol mislijo da bodo poleti še v šolo šli? Kaj pa zdaj delamo? Smo doma zaradi lepšega in poučujemo svoje otroke tko mal za foro?!?!?
Zakaj???Otroci delajo na daljavo pa vi pričakujete da jim odvzamete del počitnic.Me prav zanima kaj se bo zgodilo.
Reveži levajzarski tukaj nekaj pametujejo, a nimajo veze o vezi. Smejim se do ušes, ko preklinjajo g.Janšo. Ha..ha,.... reveži bogi.