Slovenija
2225 ogledov

Janša bo moral kmalu ukrepati, tako slabo mu ni kazalo že dolgo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 18:52 16.december 2024.

Janša je že ukrepal. Sedaj žanje. A še bistveno premalo. Mimogrede, slovensko AfD alias Resnico so pa anketarji izpustili? Ker ne spada med jedrno odgovorne stranke ? Ker jemlje glasove vsem in če bo njih nekoč 'jebe*no več' bodo gradovi ...prikaži več novodobnih levodesnih jedrno odgovornih fevdalcev 'goreli' ?

• jakec1575 22:41 16.december 2024.

golobova vlada se prisegla ni, pa sta jo nsi in sds blokirala s 30 zakonskimi predlogi za pol leta. jebem ti govno. a prodajajo se za kultivirane zrele politike.

• Ender3 22:58 16.december 2024.

jakec 👍👏👏👏👌 dovoli, da se ti pridružim komentarju z ✍

• popokatopetl 22:45 16.december 2024.

Ja, ukrepati: Majke mi, majke mi, majke mi, v penzijo!

• Jernej65 23:48 16.december 2024.

Ubogi Janez je mislil, da bo z igranjem žrtve pred celjskim sodiščem in z avtobusi skup navoženimi penzionisti, ki jim je dal za sendvič da protestirajo njemu v prid, pritegnil pozornost, se je krepko zmotil. Rezultat njegove nove slovenske pomladi, ...prikaži več je padec popularnosti. V teh 35 letih, se ni še ničesar naučil. Misli, da če je Trampu uspelo z zaničevanjem sodišč, bo njemu tudi. Uštel si se.

• Ender3 23:04 16.december 2024.

Aktivisti pozor, če pride to v javnost potem kmalu noben Matoz in Janšavi kletni advokati ne bodo dovolj..To bo zagotovo konec njegove kriminalne kariere.. https://n1info.si/novice/slovenija/poslanci-svobode-predlagajo-prost-dostop-do-dokumentov-o-trgovini-z-orozjem/

• Ender3 19:49 16.december 2024.

Jajo že ukrepa ! Danes je Golob javnosti omenil, da zanje ni bilo 100 dni miru in, da so kot destruktivna opozicija od prvega dne nastopa te vlade. Potem se zbudijo na Nori24tv in takoj objavijo njihovo mantro https://nova24tv.si/opozicija-golobu-izpolnili-niste-nobene-predvolilne-obljube-razen-revansizma-nad-drugace-mislecimi/ To ...prikaži večo je čista paranoja brezupa in ne konec kot, to navaja prežaljeni Tomašič, ko mu je preizkovalna komisija predočila dejstva..

• munja 22:28 16.december 2024.

Endrek se spet repenčiš??? Najprej se nauči pravilno slovensko pisat!!!!

• Ender3 22:56 16.december 2024.

munja, če se mi pa tako mudi jebat kletne glodavce. Počakaj, da presedlam na tablico. Veš moj vid ni čisto takšen kot tvoj, če pišem po tipkovnici telefona. Izgubil sem globoki vid zato mi oprasti za napake..

• atamama 20:53 16.december 2024.

Jaz pa sploh nisem v skrbeh za Janeza. Po političnih potezah, po podlih dejanjih v povezovanju s strankami iz tujih držav, po ''financiranju'' iz prepovedanih virov mu je vsekakor ostala še kakšna ideja iz skript, ki jih je dobil v ...prikaži več šoli ZKJ v Kumrovcu. Med pogovorom z Janezovim političnim sopotnikom iz mladih let je prišlo veliko idej, skrajnih, ki jih je imel. Tako skrajne da so se v ZKS ustrašili. Kaj pa mi, nas je tudi strah?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.