Slovenija
3 ogledov

Janković zavrača očitke o zlorabi javnih pooblastil

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • gggg 20:48 19.oktober 2011.

1. Janković je rekel, da poročilo ni pravično, ker ga člani preiskovalne komisije niso mogli prebrat. Kaj misli, da so zadnji dve leti tile člani v luft gledali na zasedanjih komisije in da niso nič slišali o čem se je ...prikaži več govorilo. Mislim, da člani komisije zelo dobro vedo, kaj notri piše, pa čeprav so zadnjo tiskano verzijo dobili tik pred sprejemom.Po drugi strani pa Janković tudi pravi, da poročilo popolnoma zavrača, čeprav ga sploh ni prebral. Kako torej lahko zavrača nekaj, če pa sploh ne ve, kaj notri piše.2. Par tednov nazaj je Janković rekel, da sta njegova sinova polnoletna in da ne rabi odgovarjat za njiju, zdaj pa pravi, da ju mora oprati vsakršne krivde.

• Dongjang 20:44 19.oktober 2011.

Ja kteri pa so ti ugledni kandidati - prebegli SDjevci, Zaresovci in LDSsovci, nekaj izhlapelih starčkov in jugonostalgikov

• pipizgaga 18:38 19.oktober 2011.

država sinčkom mal na prste stopla pa se mamca joka! ubistvo se mi kr smili k sj ni ona kriva da sinčka kradeta lahka bi pa ateka mal bol v roke vzela c-c-c-c-c-c-c-c-c-c

• privat 08:24 22.oktober 2011.

ni demokracije praviš...kaj pa je on da nam nekaj jemle?? Jaz bi takega ki misli da je bog zbrcal kot žogo...zakaj pa se pustijo zajebavat ? Če ni demokracije je mera surova moč!

• napetastruna 18:35 19.oktober 2011.

Ta janković je tko pokvarjen k feta sir!

• privat 07:31 20.oktober 2011.

to je mogoče res ..po putinu putin

• sweetdogs 17:00 19.oktober 2011.

"Ker ga je, kot je dejal, podprla tudi soproga in mu rekla, da naj poskrbi, da ne bo otrok ožigosan." Z drugimi besedami "poskrbi, da dobiš pod kontrolo polcijo in tožilstvo..."

• xy 14:56 19.oktober 2011.

to ZOKI, sam še konkreten program in ugledne kandidate za parlament, ki bodo znali kaj pametnega sklent, pa te tudi jaz volim ;)

• Stolp 15:17 19.oktober 2011.

Samo slovenski butlji bojo volili Jankovića.Aja, a bo mel kak predvolilni nastop recimo v Mariboru. Po moje si niti ne upa ker ga bojo izvižgal do amena.

• Stolp 15:40 19.oktober 2011.

No saj je vse povedal: Mercatorju je začelo iti na bolje, ko je vajeti prevzel Žiga Debeljak. Ljubljana pa... samo počakajmo, da bo treba pufe začet odplačevat.

• mirko 15:46 19.oktober 2011.

Kaj bo v sloveniji uradni jezik srbski? Hitro kupit slovar preden zmaga.

• matt5 21:08 19.oktober 2011.

gangsterska država rabi gangterskega šefa.

• Veteran 22:26 19.oktober 2011.

Jankovič pa ja ne boš rekel, da se je namembnost zemljišč kar sama spremenila ali mogoče je spremembo naredila tvoja opozicija v občinskem svetu. Tipično za mešetarja; patološki lažnivec. Kako te ni sram, da sploh kandidiraš ali misliš, da so ...prikaži več ljudje slepi. NE NASEDAJTE NA NJEGOV NAVIDEZNO SKESAN OBRAZ saj V OZADJU GA JE ENA SAMA AROGANCA IN POKVARJENOST:

• privat 07:16 20.oktober 2011.

to je mislim danes kaznivo dejanje...samo poglejmo zadevo iz druge strani...župan odloča alilahko odloča kdaj bo parcela gradbena ali ne in katera bo..zakaj pa nesme odločati lastnik parcele??ALi bi moralo to odločati sodišče? Bo čez 15 let ko prodaš parcelo ...prikaži večo pa parcela od enkrat postane gradbena...' Ali poglejmo drugo občina odloča o tipu tvoje bajte...kaka bedarija da nesmemo kupiti načrta kakega si res želimo...če že toliko denarja plačamo za gradbeno dovolenje...komunalni ,elektropriključki..Poglejmo v tem napredno polsko...kaj kupiš to postaviš!!

• Veteran 20:24 21.oktober 2011.

Danes mi je kolega povedal, da Jankovič v Občinskem svatu ne dovoli niti minimalne demokracije in je aroganten, samovšečen in pokvarjen do onemoglosti. Moj kolega je v tem občinskem svetu deloval in se direktno soočal s prijemi Jankoviča. To naj ...prikaži več bi bil ta ki bi popeljal Slovenijo iz krize, lepo prosim, potunkal jo bo za vekomaj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.