Mi nimamo ponatejenih, falsificiranih diplom, tako kot jih imajo vasi zvezdniki. Gospa doktor tudi ni imela sestih popravcev v srednji soli. Bila bi se kako primerna za zdravstveno ministrico.
Namesto, da bi jo strpali na Dob kot bi morali njenega šefa je pa še nagrajena za številne smrti v DSO-jih.
KRVAVA Gadura ne pa zdravnica...Sramota za zdravstvo.
Golazen sds bi morala odgovarjati na sodišču. Desnica se bo morala konkretno vprašati kaj je narobe z nami, da lahko pride neki Janša. Po nobenih kriterijih ne spada na desno.
po njenih preteklih kovid izjavah sem se spraševal, če ni mogoče topla prijateljica premiera morda kupila diplomo v prištini
Prava sdsovka. V glavi nič, kima predsedniku ki ga ima za BOGA. Najhujši ološ kar ga premore Slovenija zbrani v SDS.
Alfabeta, ali analfabeta ? Ne bi o tem, kdo je olos.
Tu se najlepše vidi kakšnen gnoj je politika. Samo naši-vaši. Za strokovnost se vsem hebe. Bruh.
Mi nimamo ponatejenih, falsificiranih diplom, tako kot jih imajo vasi zvezdniki. Gospa doktor tudi ni imela sestih popravcev v srednji soli. Bila bi se kako primerna za zdravstveno ministrico.
Ministrica za čipke .
Zahtevala je, da okuženi delajo v DSO. Toliko kot jih je ta ubila, si zasluži samo Ig in to dosmrtno.
Namesto, da bi jo strpali na Dob kot bi morali njenega šefa je pa še nagrajena za številne smrti v DSO-jih. KRVAVA Gadura ne pa zdravnica...Sramota za zdravstvo.
Daj no, neumnosti klatit.
Daleč je prišla. Še pred letom ni nihče vedel za njo. Sedaj bi pa že bila ministrica.
Vi bi se kar placevali medicinski material po petkratnih cenah.
Katastrofa,ta ni sposobna za čistilko na javnih skretih,kaj šele za ministrico!!
Golazen sds bi morala odgovarjati na sodišču. Desnica se bo morala konkretno vprašati kaj je narobe z nami, da lahko pride neki Janša. Po nobenih kriterijih ne spada na desno.
Je šef tistih najbolj zavrženih komunistov, ki so se jih še sami zmerni komunisti odrekali...
Butale na kvadrat