kevin3, vsi bomo enkrat hospitalizirani to je gotovo! A ne tako kot vi covid kreteni zaradi corona virusa! Tu imate vi ki abotno ignorirate zaščitne ukrepe prednost z velikim naskokom!
Banda pokvarjena lažnjiva,so govoril-obljubljal,da bo vsak zaposleni delavec v Sloveniji,ki je redno zaposlen dobil 200 z besedo dvesto evrov dodatka,naj mi pokažejo,naj malo preverijo,naj odvzamejo farjem,pa naj dajo delavcem tisto kar so jim obljubili,šee enkrat BANDA POKVARJENA
Pri Cigler-Kralju želeli olepšati tragedijo v domovih za starejše #dokumenti......NECENZURIRANO.SI
Prebral. 👍
Naša sokomentatorka ovca je baje včeraj hospitlizirana!
Tudi ti boš
kevin3, vsi bomo enkrat hospitalizirani to je gotovo! A ne tako kot vi covid kreteni zaradi corona virusa! Tu imate vi ki abotno ignorirate zaščitne ukrepe prednost z velikim naskokom!
Misliš ovco? Pod tem psevdonimom nastopata dva moška, ki se izdajata za žensko. Kaj sta - si lahko vsak po svoje predstavlja!
MS kako ves da se ne držim pravil, pometaj prvo pod svojim pragom.
Pogrešam izjavo Tonina za rešitev krize in Pahorja s preletom bombnikov nad kriznimi območji . To bi gotovo ubilo virus .
Banda pokvarjena lažnjiva,so govoril-obljubljal,da bo vsak zaposleni delavec v Sloveniji,ki je redno zaposlen dobil 200 z besedo dvesto evrov dodatka,naj mi pokažejo,naj malo preverijo,naj odvzamejo farjem,pa naj dajo delavcem tisto kar so jim obljubili,šee enkrat BANDA POKVARJENA
Izgleda je to odvnisno od firme, mi smo dobili. Zamenjaj firmo
Ni stvar v firmi,rekli so "VSI REDNO ZAPOSLENI V REPUBLIKI SLOVENIJI"
Ja samo mora firma nakazati in potem zahtevati od države. Pa pogoj je bil da si dobil sorazmeni delež kolikor dni si delal
Končno en,ki pametno razmišlja!!! Proti temu bodo samo tisti, ki so itak proti vsemu, če niso njihovi na položajih!!!