Prtijetno presenečen sem da se pacienti iz zaprtega oddelka bolnice v Polju, dragec, robip44, leon in xenos tako zanimajo za košarko in Janšo. Le tako naprej, kmalu boste premeščeni na odprti oddelek. Jutri se pa vidimo, lepo spančkajte in pozdrav… ...prikaži več od vašega psihijatra.
Ivan Janez ,to je tisti Luka Dončić ,ki ste ga ti in tvoja kasta pred EP v košarki imenovali JUGOVIĆ, ČEFUR,TRENERKAR,OPANKAR .........ali vas ni vsaj malo sram ,da mu sedaj lezete ..........v anus? Ali gre za pripravo na evropske volitve… ...prikaži veče in potrebujete glasnika ?
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik.
obišcite >>>>> www.WebJob33.Com
prekleti hinavec Janša......govno od človeka
fotr ti je govnać...
ŠIPTAR -princ teme, kako ga določena slovenska bagra obožuje........??????
Kultura da dol padeš...
Prtijetno presenečen sem da se pacienti iz zaprtega oddelka bolnice v Polju, dragec, robip44, leon in xenos tako zanimajo za košarko in Janšo. Le tako naprej, kmalu boste premeščeni na odprti oddelek. Jutri se pa vidimo, lepo spančkajte in pozdrav… ...prikaži več od vašega psihijatra.
Loco, mene pusti pri miru, ker nikogar ne blatim... Če pa se sam vidiš tam, so ti pa vrata odprta in uživaj svoje izprijene fantazije...
Zdaj pa je Dončič srečen,ker ga je vodja pohvalil! ha -ha
Zakaj si nesramen in ksenofoben proti SLOVENCEM?
JJ ni Slovenec, preveri. On je Albanec katolik, nepravi oči SLO je bil 100% impotenten. JJ je migrant, kupljen na Kosovu
dragec Ti pa si bolnik.
Tako ste obsedeni z Janšem, da vam ni pomoči.... Še mal svoje poglejte kako in kam furajo to ugrabljeno in okradeno državo...
Jebal vas princ teme, ali vam ni jasno- on je šiptar
Ivan Janez ,to je tisti Luka Dončić ,ki ste ga ti in tvoja kasta pred EP v košarki imenovali JUGOVIĆ, ČEFUR,TRENERKAR,OPANKAR .........ali vas ni vsaj malo sram ,da mu sedaj lezete ..........v anus? Ali gre za pripravo na evropske volitve… ...prikaži veče in potrebujete glasnika ?
Jansha največ baraba v Sloveniji. FEJ FUJ. Utihni.
Lion007 Veliko veliko za tabo.
Šok Jansxa, ponosni Slovenec, ha...ha...
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com