Slovenija
2434 ogledov

Janša na tožbo sploh ni odgovoril

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 11:53 07.december 2017.

To je pač Janševa manira. "Ja ne priznajem ovaj sud!" je davno tega rekel Tito, Janšev veliki vzornik iz časov bivše Juge. Takrat je Janša imel drugačne ideale. Danes pa ima denar. Veliko denarja.

• igorgeus 13:12 07.december 2017.

To je rekel Milošević, ne Tito.

• McClain 13:14 07.december 2017.

vse moznosti so imeli dokazat da je nekaj narobe, pa kljub naprezanju celega sodnega sistema niso prisli dlje od neugotovljivih nacinov, časov, mest itd. Edino res je da bojo počasi volitve, pa si je treba spet nekaj zmislit, mogočer celo ...prikaži več spet kak mesec aresta. Po komunistično pač. Ljudmila in Tonin pač nista nevarna kontinuiteti

• igorgeus 13:17 07.december 2017.

Lahko sanjate o komunistih in konstruktih kolikor želite, vendar ne bo pomagalo. Če bo hotel zmagat, bo namreč moral zamenjat volivce.

• cogocogo 15:38 07.december 2017.

mc clain da da lepo je ko si tako zaljubljen v to narabo ,,,le kaj vam je da tako cutite do tega izprijenca ,,tip je vse kar clovek ne bi smel biti ,,,ima pokvarjeno duso ,,je mascevalen ,avtoritaren,,prevarant ,,,tat ,,imam ...prikaži večvarant ,,,tat ,,imam obcutek da bi tudi moril za dosego svojih ciljev ,,ce bi le imaj prava jajca ,,sipci niso bili nikoli korajzni ,,vedno jih mora bidi velikooo na kupu da si upajo in to je vas janzek ,, eni malikujete janezka drugi milancka ,,

• mph 13:00 07.december 2017.

Ne priznaje ovaj sud. :-)

• wolf.ata 14:29 07.december 2017.

volitve so pred vrati,ampak rdečih ""Janšev"" je pa več deset,pridobljeno premoženje pa bi šlo v milijone eurov, privilegiji celih (komunističnih) družin itd.,borčevske pokojnine in priznavalnine (nekaj podobnega),ki jih podedujejo otroci in vnuki itd.,"davek" na roke bivšim partijskim veljakom od vseh ...prikaži večh večjih podjetij v bivši Yugi itd., zdaj bom počakal komentarje rdečih,hop,da vidimo..

• cogocogo 15:41 07.december 2017.

kako se mi gabite taki kot si ti ,,ce je tip baraba je pac baraba pa naj bo iz katerekoli sekte ,,in fanatiki tako ljubite barabe pokvarjene ,,janez je rojen pokvarjenec kot komunist je bil pokvarjen sedaj kot nek desnicar ...prikaži večedaj kot nek desnicar je pa se bolj ,,,in vi bedniki ste vsi v njegovi riti ,,pa da je vsaj slovenka ,ne raje imate sipca ,,,jaki slovencki ste res ,,

• wolf.ata 20:52 07.december 2017.

v službi komunistov,ja in rdeča sekta je dokazano kradla in še krade,še kar se pojavljajo borci,partizani,kurirčki,janezu pa so podtikali in do sedaj nič dokazali,ja pa ne zagovarjam ne ene ne druge,sem pa doživel že marsikaj,tudi to,da so sinčki od rdečih ...prikaži več dobili stanovanja večja in boljša kot navadni delavci,tri sobna z enim otrokom,ostali z 3 otroki pa 1 sobno,itd.,ko mački stopiš na rep zamijavka,po pisanju se mi zdi,da je nekdo blizu korita....

• cogocogo 10:22 08.december 2017.

to pravis ti da so mu podtaknili imelsem znanca ki je cuvaljanzka ko je nosil polne kufre mark iz luke koper ,,,daj a imas janzka za budalo da ne bi nikoli vzel provizije ,,,verjemi da jo je ,,,samo malo nepreviden ...prikaži večmo malo nepreviden je bil da je zadeva prisla na dan ,,,ce bi meni kdorkoli kaj ponudil bi sigurno vzel , a zal mi ne ,,,,v jugi je ze bilooooo velikoooo provizij takih in drugacnih ce nic drugega so gospodje poslovnim partnerjem zrihtali dobro zabava z teticami ,,

• cogocogo 10:26 08.december 2017.

vsak posel z drzavnim.--nasim --denarjem ki se sklene je zabeljen z provizijo ,,to ti zagarantiram a ne vidis koliko takih zadev pride na dan a to je malenkost z tem kar ne pride ,,,koliko miljonckov je samo bavci pobasalko je ...prikaži večsamo bavci pobasalko je prodal pol obale ,,,pa lovsincek ko je zapravil 150 miljonckov v rusiji ,,glej imalsem sluzbo kjer sem se velikooookrat sreceval z temi barabami ,,o vecini bi lahko napisal grozljivko -kriminalko

• cogocogo 10:28 08.december 2017.

da napisem tudi imana me sigurno kak cuden tip obice da me nalomi ali se kaj slabsega ,,,ne misli ko je posredi denar da so ti povzpetniki posteni ,,,vsak rad kaj dobi in ce ne si pa vzame se vec ...prikaži veče si pa vzame se vec ,,prav vsem disijo cekini ,,,tako tvojim kot milanovim

• wolf.ata 22:15 08.december 2017.

imaš prav,kradejo pa vsi kot srake,navaden narod pa nastrada,ovčke pač,kaj češ,tako pač je

• Plavi-mil 12:19 07.december 2017.

Spet se bližajo volitve, mantirani procesi se že aktivirajo, loji komunistični.

Leon 14:12 07.december 2017.

Komunisti ? Janez Janša , Jožef Dežman ,Vinko Gorenak .......................

• cogocogo 15:46 07.december 2017.

se en boskek zaljubljeni ,,le kaj vidis na tem pokvarjencu ,,vem da je ljubezen slepa a da ste se nori je pa malo tezka ,

• cogocogo 15:47 07.december 2017.

leon tega fanatiki nimajo z cim razumeti ,,vidijo pa tako ne ker so v riti ,,seveda janzkovi

Leon 14:09 07.december 2017.

Kdor se dandanes ukvarja z Janezom Janšo je bodisi odvetnik ,sodnik , član stranke SDS , novinar Ognjišča ali Nova 24 ! Ostalim hvala za razumevanje .

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:12 07.december 2017.

Vse naj mu poberejo,sej je legalno zaslužu en kurc,vse je posledica preprodaje frač in samostrelov leta 91 in naprej!

• cogocogo 15:45 07.december 2017.

pa se res je ,,sem imal priliko spoznati mozakarja ki je cuval to orozje in spremljaljanzka ko je nosil kufre iz luke koper ,,pa ja ni nosil morja da si namaka kurja ocesa ,,ja veliko postenja je v tem junaku ...prikaži veča je v tem junaku nekaterih ,,le kaj fanatiki jeste da ste tako bogi ,,,vseh ze ne more placevati ,,bojim se da ste drugace usmerjeni pa zato taka ljubezen ,,ce pa ste nori obstajajo terapije ta vas v polju

• Ledena 09:09 07.december 2017.

Pametno,da molci. Molk vcasih pove vec kot tisoc besed.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.