kr žile si bom prerezal. moje življenje je uničeno... wtf boli me džoko za Avdića in njegove dolgočasne komedijante. zarad mene lahko požgete radio ne bo nobene škode.
PS: kje so podatki kam grejo milijoni denarja iz dobrodelnih akcij? koliko otrok je šlo kam?
@MK_NSFW, Garancija, imata na Radio 1 objavljene bilance, kam so dali denar. Če imata voljo lahko gresta pogledati. Radio 1, da denar dobrodelnih organizacijam. Tudi npr. organizaciji Anite Ogulin, ki jo večina tako hvali. Če imata pa dokaze, da to… ...prikaži več ni res, pa naredita prijavo.
Oh, prav velike škode ne bo, tudi če vsi odidejo. In še ena, ki mora razvajenega mulca voziti z avtom v šolo, pa čeprav samo dve ulici stran, potem se pa pritožujejo vsi nad nepopisno gnečo.
4 krogci, tega jaz ne vem, vem pa kako zgleda, če mama zapusti malo punčko in jo par let ne pogleda, dokler se ne oglasi vest. To pa dobro vem, kako otrok pogreša mamo in zato sem zapisal, bravo mama.
Ste nori ali kaj ?!! Že teden dni ni bilo novic o problemih te ženske...Narod je ves prestrašen in zmeden, ker ni na tekočem...
kr žile si bom prerezal. moje življenje je uničeno... wtf boli me džoko za Avdića in njegove dolgočasne komedijante. zarad mene lahko požgete radio ne bo nobene škode. PS: kje so podatki kam grejo milijoni denarja iz dobrodelnih akcij? koliko otrok je šlo kam?
Par sto evrov so dali za otroke,ves denar pa je poniknil,bravo deželak junak
Podkrepiti je treba z dokazi. Ne nabijat na prazno, plačanci.
@MK_NSFW, Garancija, imata na Radio 1 objavljene bilance, kam so dali denar. Če imata voljo lahko gresta pogledati. Radio 1, da denar dobrodelnih organizacijam. Tudi npr. organizaciji Anite Ogulin, ki jo večina tako hvali. Če imata pa dokaze, da to… ...prikaži več ni res, pa naredita prijavo.
mam dokaze, da je direktor ZPMoste Polje sin ogulinove in da ima prihodke več kot 3 jurje neto na mesec.
Oh, prav velike škode ne bo, tudi če vsi odidejo. In še ena, ki mora razvajenega mulca voziti z avtom v šolo, pa čeprav samo dve ulici stran, potem se pa pritožujejo vsi nad nepopisno gnečo.
Še vreme naj neha brat na poptv
Koncno ena pametna od nje….
Obžuje in joka, mu že ni dobro nastabila inštalacike, pa luta za drugim
Ne vem no, če je to ravno žalostna novica. Je dejansko imela vidno vlogo poleg Avdića?
Avdić bo zbiral sredstva za brezposelno mati samohranilko.
Bravo MAMA!
Mama? Ah pustmo podrobnosti kolk je ona MAMA! Tamala je tko bla celo poletje pr noni v varstvu, Jane pa nikjer na spregled!
4 krogci, tega jaz ne vem, vem pa kako zgleda, če mama zapusti malo punčko in jo par let ne pogleda, dokler se ne oglasi vest. To pa dobro vem, kako otrok pogreša mamo in zato sem zapisal, bravo mama.
Jo bo kokoš od Lare zamenjala, aja briga me, ne poslušam več Radia1.
Aja a na Radiu 1 je kaj rock-a, nisem vedel
Ugibam, morda poslušaš radio Ognjišče..
Prej Rock radio, občasno BOB, do tam kjer vleče, pol pa usb ključek poje
Samo zanimivo. Ničesar ne poslušaš, poznaš pa vse?
včasih sem, celo preklopil ko Rock radio ni lovil, zdaj pa raje vstavim ključek.. V Ljubljani je super sto in ena postaja :)
Haha, končno. 🤣