Kot kuhar po mojem ni slab (občasno gledam kakšno njegovo oddajo). Verjetno se je slab promet poznal zaradi "cenika" alla Bine Volčič. Kolikor sem slišal... plačaš dosti, vidiš in naješ se bore malo. Od enega jajca, pa je lahko še… ...prikaži več tako okrašen se na žalost ne moreš najesti, da pa "skulpturo na krožniku" povrh tega plačaš še recimo 5€... vemo, kje se konča. Enkrat, hvala, nikoli več.
SPET? Pa ta tip je šel že 2-3x v stečaj... vsaj pisalo se je tako. Ja, ni vse ime, treba je tudi kaj res skuhat, pa dobro mora bit. Pa dovolj, ne samo tako, za vzorec...
Kot kuhar po mojem ni slab (občasno gledam kakšno njegovo oddajo). Verjetno se je slab promet poznal zaradi "cenika" alla Bine Volčič. Kolikor sem slišal... plačaš dosti, vidiš in naješ se bore malo. Od enega jajca, pa je lahko še… ...prikaži več tako okrašen se na žalost ne moreš najesti, da pa "skulpturo na krožniku" povrh tega plačaš še recimo 5€... vemo, kje se konča. Enkrat, hvala, nikoli več.
Vse kar kolikor toliko dobro skuha ga je naučil Gennaro Contaldo, ostalo kar ni od italijana ni za moj okus
SPET? Pa ta tip je šel že 2-3x v stečaj... vsaj pisalo se je tako. Ja, ni vse ime, treba je tudi kaj res skuhat, pa dobro mora bit. Pa dovolj, ne samo tako, za vzorec...
Pa saj ni prvič- če bi bil dober kuhar,se mu za bodočnost ne bi bilo bati,ampak je navaden šalabajzerin se ni moglo drugače končati.