ja sej poznamo sistem...po novem letu okužbe gor..vse zaprto, zagrozit z PC (ki je mimogrede neustaven in kot vidimo pomaga samo T), potem pa maja meseca covid izgine ko je treba na morje! KOMEDIJA od ljudi ki še verjamejo v… ...prikaži več to da je covid več kot samo gripa!
Nujen ukrep za zajezitev sirjenja in v isti sapi razlaga, da ni mogoce zajeziti sirjenja. Bebavost korona terorizma ne pozna meja. Dokler bo ljudstvo sodelovalo v tej groteskni predstavi se bo nori ples korona terorizma nadaljeval.
Sem vedno rajši hodil bolj na zahod, toda če grem zdaj kam na dopust, grem rajši nekam na jug. Npr. Bosna, veliko za videti, pa nobenega kompliciranja.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
ja sej poznamo sistem...po novem letu okužbe gor..vse zaprto, zagrozit z PC (ki je mimogrede neustaven in kot vidimo pomaga samo T), potem pa maja meseca covid izgine ko je treba na morje! KOMEDIJA od ljudi ki še verjamejo v… ...prikaži več to da je covid več kot samo gripa!
Ja, naša vlada pa sedaj lepo pošilja ljudi na Hrvaško, kjer je pol manj teh neumnih ukrepov, kot v Sloveniji.
Ali vas Kalimero tako dobro plača, da še kar pišete o tem gripnem stanju ? ? ?
Nujen ukrep za zajezitev sirjenja in v isti sapi razlaga, da ni mogoce zajeziti sirjenja. Bebavost korona terorizma ne pozna meja. Dokler bo ljudstvo sodelovalo v tej groteskni predstavi se bo nori ples korona terorizma nadaljeval.
Sem vedno rajši hodil bolj na zahod, toda če grem zdaj kam na dopust, grem rajši nekam na jug. Npr. Bosna, veliko za videti, pa nobenega kompliciranja.
BIH je primer, kako se zoperstaviti tem kovid potrdilom. Prebuja se tudi ostali svet, zgledi vlečejo, scenarij diskriminacije se ruši.
Saj zato pa bom rajši šel tja, kjer me ne bo nihče maltretiral z neumnim PCT pogojem, maskami...
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦