Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Celje in Maribor so legla takšnih, ki mislijo kako zaslužiti po hitrem postopku. Po priimku sodeč bi rekla, da je Srb iz Bosne, se pa s tem večinoma ukvarjajo Romuni, Albanci in Romi, skratka večinoma Balkanci. Pravi Slovenci kradejo to… ...prikaži več bolj potiho in v večjih vsotah, naučili so se namreč od Balkancev in zadevo še izpopolnili. Mene osebno bi bilo sram Slovencev vmešanih v manipulacije z managerskimi odkupi, tako piše Austria Zeitung.
Ma preklicite hitro to tiralico. Naj ostane tam kjer je, ne pa da ga bomo imeli davkoplacevalci na nasi grbi naslednjih deset ali petnajst let.
Evo ga-slovenaca.....
Najbolj iskan . Ukradel 130.000e !!Pa kaj se vi hecate???? ----Kje so ostali ki niso na tiralici a pokradli Napišite sami Št.
To ni SLOVENEC, ampak Slovenski državljan!!! Banda novinarska!!!
Če je ta Slovenec sem jaz Jumbo jet. Verjetno nima niti uradnega slovenskega državljanstva.
Šalabajzer. To bi moral delat kot pravi slovenec z managerskimi odkupi s povezavami preko politike.
Sem mislil,da je okradel in prevaral delničarje ZVON 1 in 2 ali delničarje NKBM ? On je navaden cicibanček naših oligarhov .
BAZA DANTE.
ŠE EN JUGOSLOVENC.
Čakam izjavo ministra Hojsa, verjetno si bo nadel zasluge za aretacijo. 😎
šus u tatinsko bućo, ćim prestopi mejo - qurba kramer miljon u tatinski đep - pa Nč rdeća qurba
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
BAZA DANTE.
Celje in Maribor so legla takšnih, ki mislijo kako zaslužiti po hitrem postopku. Po priimku sodeč bi rekla, da je Srb iz Bosne, se pa s tem večinoma ukvarjajo Romuni, Albanci in Romi, skratka večinoma Balkanci. Pravi Slovenci kradejo to… ...prikaži več bolj potiho in v večjih vsotah, naučili so se namreč od Balkancev in zadevo še izpopolnili. Mene osebno bi bilo sram Slovencev vmešanih v manipulacije z managerskimi odkupi, tako piše Austria Zeitung.
45 mio mu pravgotovo ne bodo odpisali.
Slovenec? Ali slovenski državljan?