Bedak
država je še kej druzga kot samo oblast ..sramota da enačiš vso Slovenijo z 1% gnilobe ki mimogrede obstaja v vsaki družbi.
Imam pa jo tudi z zvezdo za vsak slučaj, če bo treba belčke in druge izdajalce pospravljati.Smrt fašizmu , svoboda narodu
zakaj naj obesim zastavo, a za našo gnilo lopovsko vlado, ne, nikoli več jo ne obesim ker me je sram da živim v tako gnili lopovski državi
Kero pa obesiš.Z zvezdo ali........
Jaz jo sicer obesim, drugi večinoma ne, ker na kaj pa naj bodo ponosni, da bi obesili zastavo.Na razne lopove in kradljivce, ki nam uničujejo državo.
Se pa presel,kdo ti brani.
Bedak te je naredu.
Ko bom spet imel državo, bom spet izobešal zastavo....
Zaradi takih pesimistov smo tam kjer smo.
Predlagam za državno zastavo, zastavo SSDSS - vse v srat - rumeni barvi
Zmedenec
bela, modra, rdeča, že dolg' ni moja sreča...
Pojdi pa tja, kjer ti bo zastva srečna..
Dare, če ti ni všeč država v kateri živiš in šepovrhu imaš vlado za lopovsko, kaj še delaš tukaj??
Njega je bar bedak, kdo pa je tebe??
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Bedak
država je še kej druzga kot samo oblast ..sramota da enačiš vso Slovenijo z 1% gnilobe ki mimogrede obstaja v vsaki družbi.
Imam pa jo tudi z zvezdo za vsak slučaj, če bo treba belčke in druge izdajalce pospravljati.Smrt fašizmu , svoboda narodu
zakaj naj obesim zastavo, a za našo gnilo lopovsko vlado, ne, nikoli več jo ne obesim ker me je sram da živim v tako gnili lopovski državi
Kero pa obesiš.Z zvezdo ali........
Jaz jo sicer obesim, drugi večinoma ne, ker na kaj pa naj bodo ponosni, da bi obesili zastavo.Na razne lopove in kradljivce, ki nam uničujejo državo.
Se pa presel,kdo ti brani.
Bedak te je naredu.
Ko bom spet imel državo, bom spet izobešal zastavo....
Zaradi takih pesimistov smo tam kjer smo.
Predlagam za državno zastavo, zastavo SSDSS - vse v srat - rumeni barvi
Zmedenec
bela, modra, rdeča, že dolg' ni moja sreča...
Pojdi pa tja, kjer ti bo zastva srečna..
Dare, če ti ni všeč država v kateri živiš in šepovrhu imaš vlado za lopovsko, kaj še delaš tukaj??
Njega je bar bedak, kdo pa je tebe??