Old boysi ne marajo v svojih vrstah ljudi, ki jim nastavijo ogledalo, preprosto zato, ker ne morejo gledat v ogledalu parazite (sebe) davkoplačevalcev.
Ja, zdaj veš zakaj ima prvoborec večje brke kot Flisar...
bravo PEN
PEN-evci mešajo hruške in jabolke.Sploh ne vedo da so nepomembni.Njihovo mnenjesi lahko nekam utaknejo.
Sploh mi ni jasno, kako je ta končal v tem društvu.
Prav občudujem vas, JJ-vernike. Če bi Vam kdo nastavil ogledalo, bi počili od smeha :)
Janez, ne si tko k srcu jemat!
Pravilna odločite!Najbrž je postal član PEN-a preko zvez, saj ne more biti član vsak aberveznik.
Tako, kot si ti, Baubau, lahko svoje mnenje nekam vtaknešššš!
kapuhs zaračunava 2 eura za krožnik! hahaha vosu
Haha, ej teb tud zastonj, če maš le auspuh pod garancijo... Zna dihtnga preplozat.
Škoda , jaz sem mislil , da od tam, kjer bi ga morali !
iz Pen-a, taksnega kot je, bi se jaz sam izpisal, nepreklicno.
mrki, izključili so JJ iz PEN kluba, buuuuuuuuu.....
Saj, re sje, tale JJ ni za PEN klub.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Old boysi ne marajo v svojih vrstah ljudi, ki jim nastavijo ogledalo, preprosto zato, ker ne morejo gledat v ogledalu parazite (sebe) davkoplačevalcev.
Ja, zdaj veš zakaj ima prvoborec večje brke kot Flisar...
bravo PEN
PEN-evci mešajo hruške in jabolke.Sploh ne vedo da so nepomembni.Njihovo mnenjesi lahko nekam utaknejo.
Sploh mi ni jasno, kako je ta končal v tem društvu.
Prav občudujem vas, JJ-vernike. Če bi Vam kdo nastavil ogledalo, bi počili od smeha :)
Janez, ne si tko k srcu jemat!
Pravilna odločite!Najbrž je postal član PEN-a preko zvez, saj ne more biti član vsak aberveznik.
Tako, kot si ti, Baubau, lahko svoje mnenje nekam vtaknešššš!
kapuhs zaračunava 2 eura za krožnik! hahaha vosu
Haha, ej teb tud zastonj, če maš le auspuh pod garancijo... Zna dihtnga preplozat.
Škoda , jaz sem mislil , da od tam, kjer bi ga morali !
iz Pen-a, taksnega kot je, bi se jaz sam izpisal, nepreklicno.
mrki, izključili so JJ iz PEN kluba, buuuuuuuuu.....
Saj, re sje, tale JJ ni za PEN klub.