kakšni so to straši ,ki posiljujejo otroke z nekakšnim barbarskim obredom svojega otroka ? Ob tem kaj je naredil temu otroku bi moral biti kazensko preganjan .
vrača se njihova narava ko z silo vsiljujejo vero in svoje navade.
Majo starši srečo,da ga je samo klofnil,lahko bi mu stroril silo,saj so znani po teh "umetelnijah" tile otročičkojebci?
V tem primeru, bi bil fotr prkrajšan.. pri meni, ne bi stoje končal krsta
Če bi klofnil mojega otroka, bi dobil od mene najmanj klofuto nazaj.
ne krstite otroka saj je to zaveza satanu
uff da je to moj otrok ... mu glavo odtrgam
No mojih ne bi mogu klofnat, ker nista krscena. Se lahko krstita zdaj , ko sta odrasla in ko se tudi zavedata, kaj, kje, zakaj ... ??
Župnik kot župnik, usekanii pa STARŠI, da to dovolijo. Še dobro da sem bil tega prihranjen 😀
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
kakšni so to straši ,ki posiljujejo otroke z nekakšnim barbarskim obredom svojega otroka ? Ob tem kaj je naredil temu otroku bi moral biti kazensko preganjan .
vrača se njihova narava ko z silo vsiljujejo vero in svoje navade.
Majo starši srečo,da ga je samo klofnil,lahko bi mu stroril silo,saj so znani po teh "umetelnijah" tile otročičkojebci?
V tem primeru, bi bil fotr prkrajšan.. pri meni, ne bi stoje končal krsta
Če bi klofnil mojega otroka, bi dobil od mene najmanj klofuto nazaj.
ne krstite otroka saj je to zaveza satanu
uff da je to moj otrok ... mu glavo odtrgam
No mojih ne bi mogu klofnat, ker nista krscena. Se lahko krstita zdaj , ko sta odrasla in ko se tudi zavedata, kaj, kje, zakaj ... ??
Župnik kot župnik, usekanii pa STARŠI, da to dovolijo. Še dobro da sem bil tega prihranjen 😀