Slovenija
19 ogledov

Iz Planice za univerzijado

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stela 08:54 27.januar 2012.

    Vse ki so kakorkoli sodelovali pri odobritvi organizacije univerzijade je treba NUJNO kaznovat.....kako si DRZNEJO v teh kriznih časih tako negospodarno razmetavat denar?!?!?! P r a š i č i s kaglerjem na čelu!!!!!

  • stela 08:56 27.januar 2012.

    Aha, pa še janša, ki bo nižal plače da bo financiral univerzijado in propadanje objektov

  • allstarr111 10:39 27.januar 2012.

    Če so se že odločili dat denar, bi lahko vnesli klavzulo da preden izplačajo denar zamenjajo vodstvo univerziade in postavijo svojega človeka ki bo nadziral stroške. Ker tukaj je na kupu taprava ekipa in zna se zgodit ko bo konec ...prikaži več da bodo postali lastniki večine nepremičnin oni ali kdo od žlahte-kolegov.

  • Žurnalček 11:47 27.januar 2012.

    MARIBORČANI JHEBALA VAS UNIVERZIJADA !!

  • Žurnalček 11:51 27.januar 2012.

    Blagor tebi , ki verjameš novinarjem, zlasti nekomu , kateremu je resničnost objavljenega ne tretja ampak 26 vas na tem svetu. Požar je v slo novinarstvu , kot je Jelinčić bil v politiki! Pa še vprašanje . Kolkrat na teden ...prikaži večn te nategnejo, tko al pa tko?

  • graff 09:47 27.januar 2012.

    Planica in univerzijada si nista podobna v ničemer, še najmanj je UNIVERZIJADA po odmevnosti enaka Planici, iz katere so 50 let kradli in nič vlagali. Če tokrat začno ponovno krasti iz planiškega lonca, potem je jasno, da se za PLANICO, ...prikaži več simbol športne Slovenije pripravlja pogreb , kar je skladno s politiko SD in njenimi predhodnimi izvornimi celicami. Mar je kaj čudnega, da je bil Kocijančič v Mariboru??? Seveda ne, in doslej mu še ni bilo potrebno pojasnevati njegove negativne ,,partijske,, vloge v Planici o kateri so čivkali vrabci na drevesih, a se bo izvedelo tudi to.

  • Žurnalček 11:42 27.januar 2012.

    Štajerska je Štajerska, Gorenjska je pa Gorenjska. Noben v tej državi ne more preusmeriti sredstva, namenjena razvoju v eno področje, na drugo stran v popolnooma nedefiniran segment, ki veze nima z razvojem Gorenjske. Kot se jaz spomnim je zadnji , ...prikaži več , ki je to naredil Fikret Abdić in fasal za to 12 let!! Majo Štajerci pa tako in tako veliko za povedati čez štadione in dvorane, a zdaj si bo pa BANDA postavila isto , ampak na račun DRŽAVE!!! Imate banke , pa si vzemite kredit, kot si ga je LJ. Če pa mesto MB ne more zagotoviti poroštva za 20m. € , potem pomeni , da MB toliko ni vreden, kar je pa potem problem samih Mariborčanov in njihovega ljubljenčka Kanglce!!

  • punca05 09:29 27.januar 2012.

    kopiram z požareporta: ZATO K JE RES: Dosežki Pahorjeve ekipe (2008-2011) v petih vrsticah: -7% odstotna obrestna mera na desetletne državne obveznice,-100% povečanje državnega dolga v zadnjih treh letih,-8,1% realni padec BDP v letu 2009, kar je ...prikaži več eden največjih padcev v evropski uniji, EBRD pa nam za letos napoveduje 1,1% padec BDP,-Država s tretjo najpočasnejšo gospodarsko rastjo v evropski skupnsti-Dvakratno povečanje števila brezposelnih od leta 2008 v gospodarstvu ob hkratnem 0,6% povečanju števila zaposlenih v javnem sektorju

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.