Evo vam multi kulti, skrajneži bodo vojno na bližnjem vzhodu iskoristili za teroristične napade, politiki pa si še vedno zatiskajo oči in vabijo migrante v Evropo!!!
Pantani, ne prinesli jo bodo v Evropo. Rekoč, "podpirate vojno, evo, tle jo mate, zakaj bi samo naši umirali?" In v bistvu imajo prav. EU in Ameri so se skupaj z židi zarotili proti Palestincem. Napovedali so jim totalno vojno.… ...prikaži več In totalno vojno bomo dobili nazaj. Gre za vprašanje, kako lahko državljani EU (tisti, ki nam je mar, in teh je več kot jewloverjev) prisilimo politiko, da ta prisili podivjane požrtne žide, da naj spizdijo z okupiranega ozemlja nazaj na meje, določene z UN 47/181. Kar se
.. mene tiče, vem. Ob prvi možni priložnosti bom volil ultrafašiste, ki bodo vso to kvazi levičarsko in nenačelno desničarsko politiko zgnala v kočevske hoste in z njo nafilala tista brezna, ki so še frej.
Nič presenetljivega. Von der lažnjivka se dere "Mi smo z Izraelom", potem pa se čudijo. 🥴 Ona se lahko dere res samo v svojem imenu in ne v imenu Evropejcev, saj je noben ni izvolil.
Evo vam multi kulti, skrajneži bodo vojno na bližnjem vzhodu iskoristili za teroristične napade, politiki pa si še vedno zatiskajo oči in vabijo migrante v Evropo!!!
Tudi tvoja sekta na oblasti podira ograje in jih vabi. Celo strateški svet kako jih čimveč zadržati v Slo so ustanovili.
Pantani, ne prinesli jo bodo v Evropo. Rekoč, "podpirate vojno, evo, tle jo mate, zakaj bi samo naši umirali?" In v bistvu imajo prav. EU in Ameri so se skupaj z židi zarotili proti Palestincem. Napovedali so jim totalno vojno.… ...prikaži več In totalno vojno bomo dobili nazaj. Gre za vprašanje, kako lahko državljani EU (tisti, ki nam je mar, in teh je več kot jewloverjev) prisilimo politiko, da ta prisili podivjane požrtne žide, da naj spizdijo z okupiranega ozemlja nazaj na meje, določene z UN 47/181. Kar se
.. mene tiče, vem. Ob prvi možni priložnosti bom volil ultrafašiste, ki bodo vso to kvazi levičarsko in nenačelno desničarsko politiko zgnala v kočevske hoste in z njo nafilala tista brezna, ki so še frej.
R_D,zaradi takih kot si ti,je Slovenija v podnu!!! Že 32. let se delite na leve in desne,kreteni zagamani!!!
No, vsaj kar se migrantov tiče bo Bruselj primoran dovoliti državam, da vzpostavijo red na mejah in nehajo vpiti willkommen..
Nič presenetljivega. Von der lažnjivka se dere "Mi smo z Izraelom", potem pa se čudijo. 🥴 Ona se lahko dere res samo v svojem imenu in ne v imenu Evropejcev, saj je noben ni izvolil.
se približujemo konfliktu med muslimanskim in krščanskim svetom? Zakuhali so ga pa židje.
Pošljite zahvalo v Izrael...
Imajo orožje, ki je bilo donirano Ukrajini. To je bilo jasno vsakomur, le Uršulinki von Pfeizer ne. No Janši tudi ne, samo njemu ni za zamerit.
Tvoja sekta podira ograje in ustanavlja strateške svetove kako čim več temnih zadržati pri nas. Ampak njim ni za zamerit. Tebi tudi ne.
Ne vem v katerem skeču živiš ti? Torej, če nisi za Gargamela, si za Taubija. Malo morgen. Nimamo vsi črednega nagona.
No ta je pa dobra🤣 Kolikokrat si že volil "nov obraz"😁?
RetarD!!!
A misliš na Kurčelajnovo ?
Kaj se zgodi če žida povabiš v hišo na obisk? Kmalu postaneš brezdomec!
Točno. Prvi dan ti sredi dnevne sobe postavi šotor, drugi dan je tam že židovska naselbina, tretji dan te fukne iz bajte in jo razglasi za svojo.
Niso vsi krotki kot Rusi.
Hvala bogu, da nismo Evropa, mi smo Balkan!!
Kje so bili vsi leta 2015? Spali? Vključno z volilci!
Kurčelajnovo treba jebat !
Ja kar še jih uvažajte,boste videli kaj bo,še v hišah ne bomo več varni
Saj jih tvoja sekta uvaža
Jaz sem neutralen
Pa še on miljon iz Palestine naj jih Golobček importira! V zahvalo bo pa bo kulturna obogatitev: človeške koline!