Največje pokvarjenke, odurne, gnusne in glupe babe, pa so te prasice, ki niso pomagale punčki. Take babe si zaslužijo biti takole nadlegovane in brez, da jim kdo pomaga. Odurne, zaostale, primitivne glupače. Temu nasilnežu pa odrezat ogaben košček mesa.
Če bi bila na tem tramvaju, bi ziher šla do tega debila in ga najprej opozorila, naj se spakira, če to ne bi zaleglo, bi ga pa s taško mahnila po buči, samo moja taška ima najmanj 5 kil, tak… ...prikaži več da ... :) Da babure niso mogle stopit skupaj, če jih je blo več in dedca zrihtat, to mi pa res ni jasno.
Kako me jezi tako vedenje. Ali te ženske niso normalne, da nobena ni priskočila na pomoč? Tudi one naj kazensko odgovarjajo.
nihče od prisotnih nič... fascinantno
Prekleta golazen pedofilska, daj Bog, Alah ali Buda, da sem tam, pizda ogabna, gnus impotenten!!!!
Največje pokvarjenke, odurne, gnusne in glupe babe, pa so te prasice, ki niso pomagale punčki. Take babe si zaslužijo biti takole nadlegovane in brez, da jim kdo pomaga. Odurne, zaostale, primitivne glupače. Temu nasilnežu pa odrezat ogaben košček mesa.
A ko se delijo piscanci v Lidlu za manj kot 1 e, te iste babice postanejo barmani 😡
Žalostno. Mislim pa da je tudi deljenje tega videa brez zakritja obraza mladoletne žrtve povsem neprimerno in nezakonito.
Sam brez panike, že od četrtka je pod ključem..
Če bi bila na tem tramvaju, bi ziher šla do tega debila in ga najprej opozorila, naj se spakira, če to ne bi zaleglo, bi ga pa s taško mahnila po buči, samo moja taška ima najmanj 5 kil, tak… ...prikaži več da ... :) Da babure niso mogle stopit skupaj, če jih je blo več in dedca zrihtat, to mi pa res ni jasno.
Preklete srbijanke mutave. Da bog, da ih posilijo, te prasice odurne in da niko ne reagira. Zaostale opankarke.