Joj no, pa ne še Iris.. Upam, da preživiš, ker drugače mi ni do življenja! iris mi smo s tabo, imamo te radi! Potem, ko te odpustijo, si lahko pa še sama daš kej v žilo, da bo drug teden… ...prikaži več spet kej za pisat na žurnalu..
Ma to je zdej neka epidemija, vsak dan ena od naših "velikih zvezd" zboli ali pa je ravno prebolelo kako hudo zahrbto bolezen kot je maček, prehladek od klime ipd.
Jokam...........................Ponovno jokam................................Jokam namesto nje .......................
Joj no, pa ne še Iris.. Upam, da preživiš, ker drugače mi ni do življenja! iris mi smo s tabo, imamo te radi! Potem, ko te odpustijo, si lahko pa še sama daš kej v žilo, da bo drug teden… ...prikaži več spet kej za pisat na žurnalu..
Po mojem mnenju le maloumen človek lahko napiše, da je "HUDO ZBOLELA", ker jo je pri ledvicah malce špiknilo!!! VAŽNO JE, DA SE PIŠE, KAJNE???
Ma to je zdej neka epidemija, vsak dan ena od naših "velikih zvezd" zboli ali pa je ravno prebolelo kako hudo zahrbto bolezen kot je maček, prehladek od klime ipd.
Pijača je hudič,najprej grejo ledvica pol pa še jetrca.......
sladoled........
Žurnal, s takimi članki samo dokazujete, da ste podn od podna ! Edino 24. Kur vas s svojimi "šokantnimi" članki za malenkost prekaša ;))