glde na to, da sodišča delajo zelo počasi , vlada pa expresno, so samo še odloki, zakonov ni ... sodišče pa čez pol leta izda obvestila, da je marsikaj neveljavno ali skoraj vse ... potem se pa žali in od… ...prikaži več države zahtevaj povračilo, ... temu se reče , da je neurje s točo ali brez že naredilo svoje , o škodi naj se vsak zase žali
mah dobr , to je pač en konkreten primer, ampak splošno odnos sodišče - vlada je pa tak kot sem napisal ... naj bi šlo preko državnega zbora, ampak tam se pa ne morjo zmenit ... eni jih imajo za… ...prikaži več herojo, drugi pa komaj čakajo, da odstopi ... se mi pa zdi res čudno, da oblast ne more porihtat telih sodnikov ... a so oni samo oklicani al kaj?
Janković, Masleša, Stevanović, Tošić, Čordić, Anus Ličina, Rtv, 24 kur, Mladina, Dnevnik, Delo, Večer, KUL..., po novem tudi Žurnal z D.J. na čelu odlično sodelujejo. Kdo vam je ugrabil državo goveda slovenska?
Sicer se z Zokijem nisem strinjala, ga pa razumem. Tale Janezov manever je samo kazanje moči.
Seveda razumeš srbina. Oba sta priseljenca.
Super, naša vlada je odkrila, da se virus se širi le med stoječimi gosti, med sedečimi pa ne! Počivalšku Nobelovo nagrado!
pa en sendvič in vodo iz Jeruzalema
Tekmujeta kdo je večji idiot al še nikoli nista bla v lj greznici na cukrani vodi za 3€?
pa se priglasi tretji idiot pbr
In po kakšnem zakonu naj bi fašistični inšpektorji pisali globe?
Po odloku idiot.
Po odloku idiota !
Odloki ne predvidevajo kazni, idiot! Kaznuje se lahko samo po zakonu!
Nič hudega, ni tako lepo kot v Ljubljani. Imamo pa garažne veselice. Kuhančka in ostalega kolikor hočeš.
glde na to, da sodišča delajo zelo počasi , vlada pa expresno, so samo še odloki, zakonov ni ... sodišče pa čez pol leta izda obvestila, da je marsikaj neveljavno ali skoraj vse ... potem se pa žali in od… ...prikaži več države zahtevaj povračilo, ... temu se reče , da je neurje s točo ali brez že naredilo svoje , o škodi naj se vsak zase žali
Torej se pritoži srbinu Masleši. Ko je moral na prostost spustiti srbina Tošića, ni delal počasi.
mah dobr , to je pač en konkreten primer, ampak splošno odnos sodišče - vlada je pa tak kot sem napisal ... naj bi šlo preko državnega zbora, ampak tam se pa ne morjo zmenit ... eni jih imajo za… ...prikaži več herojo, drugi pa komaj čakajo, da odstopi ... se mi pa zdi res čudno, da oblast ne more porihtat telih sodnikov ... a so oni samo oklicani al kaj?
kar lepo nas jebejo še naprej,ampak vrhunec orgazma sreče bomo doživeli mi aprila na volitvah...kar naj si dajo duška čas se jim izteka
Ti krava nimaš pojma kaj je to orgazem.
važno da ti veš,revše neandertalsko
Ljudje, naj vam dnevne odločitve politike ne pokvarijo praznikov. Idilo si pričarajte v svojem okolju, brez inšpekcij in policije.
Danes pridem s kuhančkom in sendvičem na Pogačarja ! Ali ne bodo inšpektorji kaznovali ?
Idi pa se nažri do daske.
In diktatura SE NADALJUJE. Opozicija pa še kar naprej molči in ne ukrepa.
Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Janković, Masleša, Stevanović, Tošić, Čordić, Anus Ličina, Rtv, 24 kur, Mladina, Dnevnik, Delo, Večer, KUL..., po novem tudi Žurnal z D.J. na čelu odlično sodelujejo. Kdo vam je ugrabil državo goveda slovenska?