Poročilo je neresnično, na meji z Italijo in Avstijo ni mejne kontrole
Ja marija pogagaj, če nekdo noče podpisat izjave o katanteni na meji, ga pa v državo ne spustiš. PIKA.
Pa dobro, menda ne bo sedaj cela država pregorela zaradi tega, ker vlada NI NAPRAVILA domače naloge od lanske pomladi do jeseni??? Ne spomnim se, če sem sploh kdaj videl prešvicanega državnega uradnika. Sem pa videl množico prešvicanih za tekočimi… ...prikaži več trakovi, v težki industriji in gradbeništvu, pa še marsikje. In ti so morali švicati za drobiž!!!
ma ne mi jokat,inšpektorji in policija srečni da imajo polno roke dela "bi če para" za miklavžka,božičnica, 13.plača pa še kaj bi se našlo,tako da ne stokat,če vam je 116 tisočakov preveč donirajte otrokom in revnim družinam,vlada a bo šlo????
Zakaj ne date vsem ta potrdila če želite vse kontrolirat. Virus je slab izgovor za diktaturo. Sicer pa že imamo osebno številko, davčno, bančno, zdravstveno. Saj je lahko to ta koda. Tudi vse že imate o nas. Brezvezno teženje. Pač… ...prikaži več tolčte inflacijo na naše prihranke in printajte. Bomo tako brez vsega ostali in že tko delamo zastonj.
Kako bo sele na volitvah smesno, ko se bo zahteval vsaj trojcek cepljenja(hihihi-hehehe-hahaha), torej ze zagarantiran "odpad" volilcev, da o ostalih(ce bi ze morali pismeno) nepismenih icicev ne govorim!
Bistvenega preobrata na volitvah ni pričakovati. Ker je večina volilcev res (vsaj) politično - nepismena. Ampak tile vsi bi se morali posloviti, zaradi higiene, ker med njimi ni niti enega, ki bi javno povedal, da je cesar nag. Po vzoru… ...prikaži več sosednjih držav, kjer so volilci vendarli poslali v parlamente koga z integriteto......
Tudi štirikrat 'zaščiteni', ki bodo takrat volilni upravičenci, bodo do takrat že morali srečati koga, ki jim bo nalil čistega vina...
Poročilo je neresnično, na meji z Italijo in Avstijo ni mejne kontrole Ja marija pogagaj, če nekdo noče podpisat izjave o katanteni na meji, ga pa v državo ne spustiš. PIKA.
Pa dobro, menda ne bo sedaj cela država pregorela zaradi tega, ker vlada NI NAPRAVILA domače naloge od lanske pomladi do jeseni??? Ne spomnim se, če sem sploh kdaj videl prešvicanega državnega uradnika. Sem pa videl množico prešvicanih za tekočimi… ...prikaži več trakovi, v težki industriji in gradbeništvu, pa še marsikje. In ti so morali švicati za drobiž!!!
Si se pa res presvical, hodajoc med vsemi trdogarajocimi delavci, da lahko sedaj pises oslarije!
Na koncu se bo tako ugotovilo, da so ukrepi neustavni in bo država lepo vračala denar.
Se zna res kaj takega zgoditi. Navsezadnje nam vladajo sami izbrani tepci na kubik.
Denarja se ne bo vračalo....
Saj je logično, da kazni ne boš plačal, temveč se pritožil.
nič ne plačaš ,se pritožiš in kazen je neveljavna
ma ne mi jokat,inšpektorji in policija srečni da imajo polno roke dela "bi če para" za miklavžka,božičnica, 13.plača pa še kaj bi se našlo,tako da ne stokat,če vam je 116 tisočakov preveč donirajte otrokom in revnim družinam,vlada a bo šlo????
Zakaj ne date vsem ta potrdila če želite vse kontrolirat. Virus je slab izgovor za diktaturo. Sicer pa že imamo osebno številko, davčno, bančno, zdravstveno. Saj je lahko to ta koda. Tudi vse že imate o nas. Brezvezno teženje. Pač… ...prikaži več tolčte inflacijo na naše prihranke in printajte. Bomo tako brez vsega ostali in že tko delamo zastonj.
Kazni se ne plača. Nato se vloži zahteva za varstvo zakonitosti. Game over.
'Pamti pa vrati' pravijo na jugu. Če ne prej, pa na volitvah.
Kako bo sele na volitvah smesno, ko se bo zahteval vsaj trojcek cepljenja(hihihi-hehehe-hahaha), torej ze zagarantiran "odpad" volilcev, da o ostalih(ce bi ze morali pismeno) nepismenih icicev ne govorim!
ico8 ... se da res tako zgoditi nažalost
Volitev po pošti
Bistvenega preobrata na volitvah ni pričakovati. Ker je večina volilcev res (vsaj) politično - nepismena. Ampak tile vsi bi se morali posloviti, zaradi higiene, ker med njimi ni niti enega, ki bi javno povedal, da je cesar nag. Po vzoru… ...prikaži več sosednjih držav, kjer so volilci vendarli poslali v parlamente koga z integriteto...... Tudi štirikrat 'zaščiteni', ki bodo takrat volilni upravičenci, bodo do takrat že morali srečati koga, ki jim bo nalil čistega vina...
za njihovo plačo se grem za stalno jaz pregorevat namesto njih...tudi ob sobotah in nedeljah..