Včeraj so bili pogaji fototermina veliko boljši za naše narcise, danes ni slovenskih zmagovalk, čeprav so bile punce odlične.
Zakaj pa ni prišel JJ ??
Ja kje so bli ? Ja šli so na romanje v Dražgoše. Eni pa res nimate pojma.
škoda šusa
ker bi potem bile vse cajtnge polne njega !!! po njem bi se pa zlila vsa šisa močno dizenteričnih komentatorjev ;-))))
Drži, res škoda, naj ga raje prihrani ............. zase ;-)))
Kdo jim je bunde kupo?Mi?Kdo jih bo pa nam in našim otrokom?N e mi rečt,da je njihova zimska delovna obleka.
J38O te JJ
Ko so bili na oblasti desni fašisti je JJ okrog hodil s čnim mantlom kot drof drakula hahaha
Evo ga, se je že javila ena dizenterična duša ;-))))
Cerar nima v Mariboru kaj delat. Taki nesposobneži za samo za v Hrastovec!
care, naredil te je fašist!!!
Komunajzerji ne pridejo vsakega pogledat haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sami gnoji na oblasti
da te ne bi kaki komunahzer kdaj malo tako lepo ..... !
tebe je očitno naredil oče Pig pa mama fast
ker se boji vsak trenutek ga lahko kdo okoka !
ni škoda šusa tak šus bi rešil mnoge slovence a slej ko prej bo prišel pod strelski vod to je hud zločinec !
včeraj so se morali pokazati pred kamerami,kako so slovenski.za bruhat so.niti malo i ni za slovenio.im e samo za samopromocio.barabe.
Pa kaj se res ne najde en ostrostrelec....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Včeraj so bili pogaji fototermina veliko boljši za naše narcise, danes ni slovenskih zmagovalk, čeprav so bile punce odlične.
Zakaj pa ni prišel JJ ??
Ja kje so bli ? Ja šli so na romanje v Dražgoše. Eni pa res nimate pojma.
škoda šusa
ker bi potem bile vse cajtnge polne njega !!! po njem bi se pa zlila vsa šisa močno dizenteričnih komentatorjev ;-))))
Drži, res škoda, naj ga raje prihrani ............. zase ;-)))
Kdo jim je bunde kupo?Mi?Kdo jih bo pa nam in našim otrokom?N e mi rečt,da je njihova zimska delovna obleka.
J38O te JJ
Ko so bili na oblasti desni fašisti je JJ okrog hodil s čnim mantlom kot drof drakula hahaha
Evo ga, se je že javila ena dizenterična duša ;-))))
Cerar nima v Mariboru kaj delat. Taki nesposobneži za samo za v Hrastovec!
care, naredil te je fašist!!!
Komunajzerji ne pridejo vsakega pogledat haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sami gnoji na oblasti
da te ne bi kaki komunahzer kdaj malo tako lepo ..... !
tebe je očitno naredil oče Pig pa mama fast
ker se boji vsak trenutek ga lahko kdo okoka !
ni škoda šusa tak šus bi rešil mnoge slovence a slej ko prej bo prišel pod strelski vod to je hud zločinec !
včeraj so se morali pokazati pred kamerami,kako so slovenski.za bruhat so.niti malo i ni za slovenio.im e samo za samopromocio.barabe.
Pa kaj se res ne najde en ostrostrelec....