A veš da sem točn to pomislil ko sem vidu tuja imena sia tia in podobno to je ime za psice ne za ljudi.. pa še to čudi me da ni več mervonov ahmetov bosilk in šukrij
frenk52 - očitno so jih nadomestilil hoxhe, mehmeti, mohammedi, hodžići in raznorazni gashiji ter kunta kinteji. Anela, Adisa, Sanela, Fahrudin, Sabahudin... Slovenija je ponosna, dejansko nimamo več nacionalne identitete, lahko gremo zemljokrast kot Izraelci Palestincem.
Slovenska imena so še Maraya, Kataya, Alya, Raiven.... ni da ni....
Več kot je priseljencev, več je njihovih imen - čisto enostavno. Prava slovenska imena bodo počasi izumrla, tako kot Slovenci.
Super imena , manjka samo še Enis in potem ga kličejo sošolci v šoli Urac.
Mi smo imeli šefa Denisa, pa ga nihče ni tako imenoval ... :)
Zdaj so v modi pasja imena,čez 50 let bodo mislili da je Slovenija pesjak.
A veš da sem točn to pomislil ko sem vidu tuja imena sia tia in podobno to je ime za psice ne za ljudi.. pa še to čudi me da ni več mervonov ahmetov bosilk in šukrij
frenk52 - očitno so jih nadomestilil hoxhe, mehmeti, mohammedi, hodžići in raznorazni gashiji ter kunta kinteji. Anela, Adisa, Sanela, Fahrudin, Sabahudin... Slovenija je ponosna, dejansko nimamo več nacionalne identitete, lahko gremo zemljokrast kot Izraelci Palestincem.
Daj pametnjakovič najprej poglej katera so slovenska imena za začetek pa ne take prbijat ker očitno nimaš pojma.
Počasi se bo slovenski ekshibicionizem končal, pa se bo pričel migrantski. Tudi v parlamentu, Ahmad je bil že prvi tak.....
Razen imena Jožefa za nobeno drugo od naštetih imen ne vem, da so bila nekoč pogosta... OMG OMG
Vzgoja staršev+ realiti zboljenega.. influencerskega..zgibljenega mladeža je veliko odvisna tega, ka bodo deca dala ime unokoma.... !
Kapibara, v katerem jeziku ti pišeš??? Slovenščina to zagotovo ni.
To je božični jezik v božičnem stanju.
Izgleda, da se generacije poslavljajo od yugoimen.
Kaj pa Zgubislav in Vladirat?
Ukroslav, Bidnoslav, Natoslav, Ritkosluž, Masterfaf, Slugomir in Brusljoslav? Nadaljujmo niz.