Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Če si pametna lepo zakljuci sezono...v vrhu nebos vec...s temi smucmi pa sploh ne...Zal tvoj cas je sel mimo....in raznorazna obtozvanja, valjenje krivde,.... so brezveze!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
malo manj MIlke pa veliko več Alpsega mleka , pa bodo rezultati... pa še kakšna klobasa sem in tja.
Ko začneš iskati dlako v jajcu,to ni dober znak....
Če si pametna lepo zakljuci sezono...v vrhu nebos vec...s temi smucmi pa sploh ne...Zal tvoj cas je sel mimo....in raznorazna obtozvanja, valjenje krivde,.... so brezveze!
Nehajte napijat z Ilko in njenimi dosežki.
ILKA - DAJMO ! ! !
afna 39 zakaj se norca delaš izmed ljudi, ki so revni in se afnaš pa Nč ne daš ?
ho lob te bo posral, saj nima niti za frizerja - tat ? !
Ilka, čestitam za vse dosedanje dosežke, ampak mislim, da boš morala počasi nehat.
Velik uspeh že,če se bo nehala bebasto smejati.Drugače pa vsaka čast za njene pretekle športne dosežke.