Slovenija
99130 ogledov

Hude obtožbe na račun trgovske verige Hofer

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 18:38 24.december 2024.

Smikiji s tem sloganom so bili dražji od navadnih. Sem rekel: nisem Balkanac, da bi skakal, ko se nekomu digne in kupil cenejše!

• Ender3 20:50 24.december 2024.

Z vsem vse splošnim oglaševanjem bi se moral nekdo pozabavati. Trgovci se kopajo v zaslužkih ponujajo pa, vse več neustreznih in oporečnih izdelkov. Misleč, lačen folk mora kupovati in jesti mi bomo pa ob tem, oglešavali in služili..

• Nevica 09:06 25.december 2024.

Dokler ni resnih posledic je vse larifari..... Naša pravna država ne funkcionira več!!!!

• bobubob 13:00 25.december 2024.

Poleg Hoferja so še druge trgovine in tudi kmečka dvorišča....

• papak 01:44 25.december 2024.

Hahaha kira fora, če maš denar si najebal. Vsi ostali tamali so širili navijaški duh in nagovarjali ljudi k navijanju ovi pa so kršili kodeks. Pa vi ja niste normalni. Pa kak debilen slogan res, pol pa še da je zaščiten.

• dare_van 07:37 25.december 2024.

Ti si res papak. 🤣 Ne vidiš razlike, bodi rajši tiho papak. 😉👍

• mph2 20:23 24.december 2024.

Na brzino sem pomislil, da slabe plače, izkoriščanje delavcev, ... ne pa taka bedarija. Hofer ima še vedno zelo dobre cene, zelo dobro kvaliteto, ... za te vaše zavajajoče naslove pa mi dol visi.

• Ender3 20:44 24.december 2024.

Verjetno uživaš tudi v njihovih oglasih. Beda, da ni večje z Bradavičarjem na čelu..

• 4krogci 22:28 24.december 2024.

Dobre cene? Pejd v avstriji v Hofer pa tle v nase nizi vstopu nebos vec….cena cca 1-2 razlike pri VSEH izdelkih….za piko na i pa imajo se tudi tazaresne znamke (milka,nutela,argeta,delamaris,barila,…) o katerih pri nas (ce ni ravno neka spesl ...prikaži več akcija) lahko samo sanjamo!

• mph2 09:45 25.december 2024.

@4krogci, ne briga me kaj je v Avstriji, mi je predaleč. HOT je najboljša možna telefonija, kar imajo v trgovinah je zame dovolj kvalitetno in vsaj minimalno bolj ugodno @ender3, kakšni oglasi? Kaj imajo oglasi veze s kvaliteto, cenami in ...prikaži večn to, da imajo kar vem zaposleni dobre plače in pogoje? To me še dodatno stimulira k njim. Da ne govorimo o kvaliteti nadzora dostave, kjer zavrnejo celo pošiljko, če je minimalno odstopanje temp, kar druge ne zanima običajno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.