Razumem, če so navijači Mazejeve razočarani, tudi jaz sem. Žal ne gre vedno tako, kot si želimo. Da pa namesto zanjo navijajo za tujko, pa se mi zdi bedno.
se bojim, da se globus vse bolj oddaljuje, glede na zadnje rezultate....škoda, da ne bo zdržala vseh teh napadov Anne, ampak vseeno je še vedno najboljša vsestranska smučarka, to je treba priznati....gremooooo !!
Tina je svoje že odslužila in zato od nje ne pričakujmo novih podvigov! Veliki globus je 2šel po gobe"!
Anna je fenomenalna, maze nima šans proi njej
bravo,bravo ANNA
navijamo samo za bol prijazno,sportnico-upam da je to zadnja sezona tote arogantne Tine.in to brez vsakega globusa,to te ubije
Marsikaj je bedno. Še posebej v Sloveniji. Ampak vsaj zaenkrat imamo še prosto izbiro za koga navijat. Pa verjetno bojo tudi to kmalu obdavčili.
Za jutrišnji Tinin nastop v slalomu držimo pesti že danes. Dajmo Tina!!!
Razumem, če so navijači Mazejeve razočarani, tudi jaz sem. Žal ne gre vedno tako, kot si želimo. Da pa namesto zanjo navijajo za tujko, pa se mi zdi bedno.
dajmo ANNA!!!!!!!!!!!
se bojim, da se globus vse bolj oddaljuje, glede na zadnje rezultate....škoda, da ne bo zdržala vseh teh napadov Anne, ampak vseeno je še vedno najboljša vsestranska smučarka, to je treba priznati....gremooooo !!