Lepo. Vendar je to možno samo nekje, kjer so ljudje sposobni razmišljati o posledicah svojih dejanj več kot en dan v prihodnost. Da se tridnevno zaprtje trgovin zgodi v Sloveniji, bi nastopila velika lakota.
Hvala bogu da je vsaj pri sosedih prevladal razum in čut za delavce,Slovenci ste pa že tako zmanipularini , imate reprogramirane možgane in za vas je edino merilo to, kar vas nate. guje. jo dobro plačani politiki, ki denar dobivajo… ...prikaži večjo od raznih lobijev, Skratka same ovce.
Edino pošteno.. vsaj nekaj pozitivnega od Hrvatov!
Mi bomo imeli pa za praznike odprte trgovine, hrvati pa ne, he he. Prav jim je! Naj pridejo k nam po nakupih.
Koga boli za ustašote,zarad mene,če jih nikdar več ne odprejo,je........................................
Lepo. Vendar je to možno samo nekje, kjer so ljudje sposobni razmišljati o posledicah svojih dejanj več kot en dan v prihodnost. Da se tridnevno zaprtje trgovin zgodi v Sloveniji, bi nastopila velika lakota.
Kaj te imamo mi s Hrvati? Nismo mi v srednjem veku!
Bravo, dobr napisano. Le kako nas primerjajo z eno gnilo golaznijo!!!!
Žal imaš prav, nismo v srednjem veku ampak še vedno v ledeni dobi. Vsaj kar se tiče odpiralnih časov trgovin...
Za neandertalce naj bodo za praznike zaprte še restavracije, bencinski servisi, zdravstvene storitve itd.
Hvala bogu da je vsaj pri sosedih prevladal razum in čut za delavce,Slovenci ste pa že tako zmanipularini , imate reprogramirane možgane in za vas je edino merilo to, kar vas nate. guje. jo dobro plačani politiki, ki denar dobivajo… ...prikaži večjo od raznih lobijev, Skratka same ovce.
a slovenski trgovci pa si ne zaslužijo izkazanja hvaležnosti? kaj vas ni sram, sploh pa glavnega od lidla če je ista oseba za slovenijo in hrvaško
bravo za hrvate
Hrvatom vlada kleroustašizem.
In kakšno povezavo ima to z uvozom marelic in lidlom ter odpiralnim časom? Mislim, da je čas, da obiščeš kakšno izmed zdravstenih ustanov...
Naj Lidl kar trajno zapre trgovine, bo še najbolje.
Za koga? Tebe? Kdo pa ti plačuje, da delaš kontrareklamo?