Še en razlog več, da mi ni treba na dopust proti morski luži !!! :-) :-)
Najboljši dopust je v Gorah !!! ! !!! :-) Škoda samo, da nisem tega že veliko let prej spoznal !!!
@Pantani : Kjerkoli v gorah je Dobro , samo, če ljudje niso Uhojeni Planinci, jim nad 1140 metrov lahko Škoduje, še posebej, če so bolj Pokvarjene vrste , razen spomladi od 15 Maja do 15 Junija, in od 15 Septembra… ...prikaži več do 15 Oktobra !!! ! !!! V Tem Blagoslovljenem Ugodnem Času pa se lahko Vsakdo povzpne Nad to Nižinsko-Gorsko Mejo, in sicer celo tem Višje - Tem Bolje !!! ! !!! Vse ostalo Je Zgrešena pot. Amen !!! ! !!!
vse to spada v dopust ,včasih bil večni problem morski ježki,na obali v bližini sadja in zelenjave pa ose in čebele
Še en razlog več, da mi ni treba na dopust proti morski luži !!! :-) :-) Najboljši dopust je v Gorah !!! ! !!! :-) Škoda samo, da nisem tega že veliko let prej spoznal !!!
Že več kot 10.let imam dopust v hribih. Ponavadi sem par dni na Komni.
@Pantani : Kjerkoli v gorah je Dobro , samo, če ljudje niso Uhojeni Planinci, jim nad 1140 metrov lahko Škoduje, še posebej, če so bolj Pokvarjene vrste , razen spomladi od 15 Maja do 15 Junija, in od 15 Septembra… ...prikaži več do 15 Oktobra !!! ! !!! V Tem Blagoslovljenem Ugodnem Času pa se lahko Vsakdo povzpne Nad to Nižinsko-Gorsko Mejo, in sicer celo tem Višje - Tem Bolje !!! ! !!! Vse ostalo Je Zgrešena pot. Amen !!! ! !!!