Mene sam zanima to da je plaža urejena pa da je zastonj. Pa če se na glavo postavjo me sam to dvoje zanima. Ne bom doplačeval plaž zato ker so "fancy" (uglajene).
Totalni strel v temo. Turisti iščejo neokrnjeno naravo, ki jo je v svetu vedno manj. Tematske plaže sodijo na območje obal velikih mest, ki so ob morju, tako kot LA, NY, : ..
Zmanjkalo jim bo morja če bodo hoteli ugoditi vsem temam. Na koncu bo vse skupaj ena sama tema.
Mene sam zanima to da je plaža urejena pa da je zastonj. Pa če se na glavo postavjo me sam to dvoje zanima. Ne bom doplačeval plaž zato ker so "fancy" (uglajene).
Eno plažo bi lahko poimenovali Oluja , pa tematsko prikazali POBIJANJE CIVILISTOV in kako takšne umore prekriti !
S Slovenijo ne bodo imeli problema ker je cela Todoričeva!
Ti imaš eno konkretno olujo v glavi. :)
Kaj pa če bi jo pimenovali Vukovar ali Srebrenica in bi prikazovali kako Srbi koljejo Hvate in Bosance ?! Idiot !!! A si ti mogoče UDBOVSKI pankrt ?!
Točno, Punta križ se je imenovala. Naj se že enkrat odločijo, ali jih bodo zapirali ali odpirali.
Saj so že imeli tematsko plažo pri Rovinu, pa je bila cela panika ?!
Totalni strel v temo. Turisti iščejo neokrnjeno naravo, ki jo je v svetu vedno manj. Tematske plaže sodijo na območje obal velikih mest, ki so ob morju, tako kot LA, NY, : ..