ustava je tako splošno napisana, da, lahko rečemo po členu x, ... lahko je napisat, da ima vsak pravico do svežega zraka, ampak kaj če ga ni, ga pač ni in dvorni filozofski pravniki bodo blebetalli v nedogled ... v… ...prikaži več nigeriji ni čiste pitne vode, zato, naj oni pridejo sem, ja seveda je to v skladu z našo ustavo
čisti biznis spet nekaterih, drugače pa je hudo za mnoge, sem gledal nekaj filmov, nigerija, pakistan, in podobno, res gre za golo preživetje, ampak za evropo je pa tole stampedo, za slovenistan pa snežni plaz, ... če bi ga odprli… ...prikaži večli ... ustava kaj dosti ne pomaga, šefi naj zaprejo meje, druge ni
@Rudman .......imava v mislih USTAVO RS ali imaš kakšno drugo Ustavo .Preberi si člene na glas in jih skušaj razumeti :https://www.us-rs.si/o-sodiscu/pravna-podlaga/ustava/i-splosne-dolocbe-1-do-13-clen/
- da je Merklova priznala, da želi z dogovorom o migracijah razbremeniti Nemčijo in porazdeliti migrantsko breme na ostale članice EU
in
- da je komisarka ZN za migracije potrdila, da je Marakeška deklaracija v resnici zavezujoča!
In folk samo komentira iz naslonjača... kje so blokade politikov? Blokade cest, ulic? Zgleda da bo kmalu prišel čas, ko ne obiščem več Slovenije in niti ne pomagam več ljudem, ker je očitno brezveze. Važno da se Kmetija vrti pa… ...prikaži več Big Brother pa lahko politiki delajo čorbo iz vas, in vam bo vseeno.
Kdo so predstavniki krščanske civilizacije ? Vatikanski vampirji ,ki že 2000 let morijo in posiljujejo vse ,ki se jim ne pokorijo . Preberi kakšno knjigo .....,ne mislim Kralja Norikov ! Preberi si kakšno knjigo Eduarda Galeana .
leon, odličen tekst : "Vatikanski vampirji ,ki že 2000 let morijo in posiljujejo vse ,ki se jim ne pokorijo", po novem bo pa malo drugače, le akterji se bodo zamenjal
Tole ščiti med drugo golaznijo tale deklaracija: https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5c0e406de3bdc/umoril-je-16-letno-domacinko-iscejo-ga
folka na svetu je preveč, to je znano dejstvo, sicer ga pa sploh ni, če bi živeli v samooskrbi, tako je pa eno samo globalno izkoriščanje, in prepričan sem, da so globalne zadeve načrtovane in katastrofe so povezane z migracijo,… ...prikaži več ampak nekdo stoji zadaj za to politiko ,,, folka je preveč, ampak kako se ga znebiti? ... preveč sem napisal, pa saj me že poznajo
Bravo,še več lopovov,kriminalcev mi sužnji pa bomo za njih delali da bodo gospodje uživali v evropski gostoljubnosti.
ma zdej pa vsi na ulce....po zgledu iz francije ...goveda iz parlamenta..
@tone51 .......pejmo ,kaj čakaš ?
Pred parlamentom je zbrana "množica" RUMENO RITIH PARAZITOV ,ki mahajo z zastavami podčrtanimi z rumeno ! Ne ni LESNINA !
Jaz sem proti, ampak ker delam, morem protestirati. Na referendumu bom glasoval proti. Upam da bo referendum.
Ker delam, * NE * morem protestirati.
Ma kakšen referendum...to je v pristojnosti vlade ...tudi če bi bil, ni zavezujoč, ker je lahko le posvetovalen.
tomaz Za vsako izdajo lastnega naroda je kriva vlada! Sedaj nas je izdala naveza Šarec-Cerar!! Seveda bosta za to izdajo odgovarjala!!
Treba se je zavedati, da je ta potrditev tega sporazuma protiustavna.
Po katerem členu ............odvetnik Rudman ?
ustava je tako splošno napisana, da, lahko rečemo po členu x, ... lahko je napisat, da ima vsak pravico do svežega zraka, ampak kaj če ga ni, ga pač ni in dvorni filozofski pravniki bodo blebetalli v nedogled ... v… ...prikaži več nigeriji ni čiste pitne vode, zato, naj oni pridejo sem, ja seveda je to v skladu z našo ustavo
Ko boste prebrali ustavo vam bo jasno. drgač pa po 1.členu, 2, 3, 3a, 5, 9, 14,15 in še kateri člen bi se našel.
čisti biznis spet nekaterih, drugače pa je hudo za mnoge, sem gledal nekaj filmov, nigerija, pakistan, in podobno, res gre za golo preživetje, ampak za evropo je pa tole stampedo, za slovenistan pa snežni plaz, ... če bi ga odprli… ...prikaži večli ... ustava kaj dosti ne pomaga, šefi naj zaprejo meje, druge ni
@Rudman .......imava v mislih USTAVO RS ali imaš kakšno drugo Ustavo .Preberi si člene na glas in jih skušaj razumeti :https://www.us-rs.si/o-sodiscu/pravna-podlaga/ustava/i-splosne-dolocbe-1-do-13-clen/
- da je Merklova priznala, da želi z dogovorom o migracijah razbremeniti Nemčijo in porazdeliti migrantsko breme na ostale članice EU in - da je komisarka ZN za migracije potrdila, da je Marakeška deklaracija v resnici zavezujoča!
In folk samo komentira iz naslonjača... kje so blokade politikov? Blokade cest, ulic? Zgleda da bo kmalu prišel čas, ko ne obiščem več Slovenije in niti ne pomagam več ljudem, ker je očitno brezveze. Važno da se Kmetija vrti pa… ...prikaži več Big Brother pa lahko politiki delajo čorbo iz vas, in vam bo vseeno.
Sem istega mnenja,samo pizdakanje in trosenja pameti,bog ne daj iti na volitve ali na cesto.
Marakeška deklaracija je sporazum o genocidu nad Evropejci in krščansko civilizacijo.
Govoriš o posledicah. Razlog je pa sporazum o denarju.
Kdo so predstavniki krščanske civilizacije ? Vatikanski vampirji ,ki že 2000 let morijo in posiljujejo vse ,ki se jim ne pokorijo . Preberi kakšno knjigo .....,ne mislim Kralja Norikov ! Preberi si kakšno knjigo Eduarda Galeana .
Leon tebi ni pomoči, sovraštvo je prekrilo razum
leon, odličen tekst : "Vatikanski vampirji ,ki že 2000 let morijo in posiljujejo vse ,ki se jim ne pokorijo", po novem bo pa malo drugače, le akterji se bodo zamenjal
Do zdaj so nam zakonsko azilanti srali po glavi,zdaj pa še migranti.Vojna je tukaj,vprašanje je samo ,gdaj bo začela.
@baubau........."gdaj"...........najprej slovnico v roke !
Švabom bo morda v tretje le uspelo uničit zahodno civilizacijo.
Izdali ste slovenski narod. SRAMOTA
Veleizdaja Šarca, Cerarja........ali imamo ustrezno zakonodajo za sankcioniranje
V katere luknje se bodo poskrili Ćurin, Cerar, Šarac, ostala vladna sodrga in njihova žlahta do petega kolena, ko se bo narodu "utrgalo"?
IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA !!!
Tole ščiti med drugo golaznijo tale deklaracija: https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5c0e406de3bdc/umoril-je-16-letno-domacinko-iscejo-ga
folka na svetu je preveč, to je znano dejstvo, sicer ga pa sploh ni, če bi živeli v samooskrbi, tako je pa eno samo globalno izkoriščanje, in prepričan sem, da so globalne zadeve načrtovane in katastrofe so povezane z migracijo,… ...prikaži več ampak nekdo stoji zadaj za to politiko ,,, folka je preveč, ampak kako se ga znebiti? ... preveč sem napisal, pa saj me že poznajo
Slivenska politicna srenja prodala Slovenijo.Leta 2039,ne bo vec slovenca,otrici se morajo pričeti učiti arabske jezike Trubar se obrača v grobu.
Zato zrušit vlado in na novih volitvah izvolit SDS.
Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top
Edini protestnik Hrvat........ - desničar in pristaš ustaškega reda ,medtem ko njegovi domobranski kolegi paradirajo po stranišču .
Ti si za v straniščne prostore